Aparat de gatit cu abur Zelmer 37Z010

Zelmer 37Z010

Cu siguranta cu totii ne dorim ca familia noastra sa consume cat mai multe alimente proaspete si cu cat mai multe vitamine si elemente nutritive, asa ca daca v-ati hotarat sa incepeti sa gatit rapid intr-un mod sanatos o alegere ar fi aparatul de gatit cu abur Zelmer 37Z010. Gatitul la abur este considerat unul dintre cele mai dietetice moduri posibile de prepararea din cauza adaosului foarte mic de grasime care se adauga la gatit. Trebuie sa mentionez si faptul ca un astfel de aparat este extrem de util si pentru cei care vor sa slabeasca, pentru ca acest mod de prelucrare termica face ca alimentele consumate sa fie hipocalorice.

Caracteristici principale

Principul de functionare al aparatului de gatit cu abur Zelmer 37Z010 este foarte simplu: intr-un rezervor apa se fierbe ( capacitatea rezervorului de apa este de 1.1L ), iar aburul se va ridica in recipientul de deasupra in care alimentele sunt asezate, in acest fel aburul cald va prelucra termic. Un avanataj clar in folosirea unui asemenea produs il consta faptul ca nu vom mai risca sa ardem sau sa uscam mancarea si in plus, steamerele mai au un avanataj si anume ca acestea degajeaza foarte putina caldura in mediul ambiant, asa ca un asemenea aparat este ideal pentru a gati vara. Intr-adevar, trebuie sa mentionez si faptul ca din moment ce caldura nu ajunge in mod direct la alimente in timpul prepararii, acest proces de prelucrare termica va dura ceva mai mult decat in cazul unei fierberi normale.

Esti interesat de Zelmer 37Z010? Vezi aici pretul zilei!

Zelmer 37Z010 are o putere de 900W si un numar de 3 cosuri de gatit, astfel ca, veti putea preparara 3 feluri diferite de mancare in acelasi timp fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort in plus, ca o mica paranteza am sa va spun ca avand aceste caracteristici pot spune ca se poate compara cu produse de gen de exemplu de la Tefal, singura diferenta fiind pretul care este de regula sesizabil mai mare. In plus, o data cu achizitionarea acestui steamer veti primi de asemenea si un recipient ca va putea fi folosit pentru supe sau orezuri, precum si o tava colectoare pentru retinerea apei.

Panoul de comanda al aparatului de gatit cu abur Zelmer 37Z010 este de tip mecanic. Programele de gatit automat sunt in numar de 5 si de asemenea sunt bazate pe durata timpului de gatire in functie de tipul alimentelor, vom beneficia si de indicatori pentru “ready to use”, precum si pentru “nivel de apa scazut”, mai mult, aparatul ne va avertiza pentru aceste lucruri prin intermediul unui semnal acustic. Alte functii pe care le veti intalni la acest steamer ar fi : protectia impotriva supraincalzirii, siguranta pentru prevenirea pornirii aparatului fara alimenate, precum si functia de pastrare la cald  care se declanseaza automat o data cu terminarea procesului de gatire.

Diverse

Pentru a incheia, am sa spun si cateva cuvinte despre detaliile tehnice ale lui Zelmer 37Z010 si anume ca are o greutate de 2.8kg, iar mix-ul de mov combinat cu gri-ul bazei chiar nu pot spune ca arata rau. Accesoriile principale pot fi spalete atat de mana cat si in masina de spalat vase.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Zelmer 37Z010

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.