Zanussi ZFC51400WA

Ofertele magazinelor online din Romania prezinta o multime de modele de lazi frigorifice. Evident, oferta nu este la fel de bogata ca si la combine, dar in orice caz, aveti de unde alege. Spre exemplu, daca vreti ceva cu adevarat imens, o varianta pentru dumneavoastra este sa achizitionati Zanussi ZFC51400WA, lada frigorifica ce impresioneaza printr-un volum net de 495 litri. Bineinteles, inainte de a achizitiona un asemenea “monstru” trebuie sa fiti foarte convinsi ca aveti nevoie de o capacitate atat de mare de stocare, caci ar fi pacat sa dati banii pe el si sa nu-l folositi la capacitate cat mai ridicata si, pe deasupra, sa mai dati banii si pe curent electric de pomana. Apropo de bani, diverse magazine online au diverse preturi pentru lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA dar, in general, pretul este unul foarte bun.

Caracteristici speciale

Cateva detalii interesante merita precizate in ceea ce priveste lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA. In primul rand, aceasta dispune de un sistem ce previne formarea vidului in interior, ceea ce inseamna ca puteti desface cu lejeritate usa lazii, ori de cate ori aveti nevoie. N-are rost sa mai spun, cunoasteti cu totii senzatia cand umblati la un aparat frigorific, inchideti usa si va amintiti ca mai aveati ceva de luat, iar apoi usa aparatului se deschide cu foarte mare dificultate. In cazul lui Zanussi ZFC51400WA, acest lucru nu va reprezenta o problema gratie sistemului pe care l-am mentionat anterior. Evident, si alte caracteristici interesante se pot regasi in configuratia lazii frigorifice Zanussi ZFC51400WA, cum ar fi indicatorul luminos ce va atentioneaza in momentul in care temperatura din interiorul lazii este prea mare, astfel incat puteti sa luati masuri imediat si sa eliminati alimentele prea calde din lada si, astfel, sa evitati fortarea compresorului si consum energetic, implicit mai mare.

Cumpara Zanussi ZFC51400WA la un pret foarte bun

Eficienta energetica

Un aparat electrocasnic de mari dimensiuni inregistreaza si un consum de energie electrica pe masura, motiv pentru care trebuie sa studiati cu atentie performantele aparatului pe care doriti sa-l cumparati. In cazul lui Zanussi ZFC51400WA, performantele sunt destul de multumitoare, aceasta lada frigorifica avand clasa de eficienta energetica A+. Nu este cea mai buna clasa cu putinta, dar va asigura un consum rezonabil si justificat de energie electrica, deci nu trebuie sa va faceti probleme din acest punct de vedere. Daca vreti sa stiti exact si cum se prezinta consumul din punct de vedere valoric, notati faptul ca Zanussi ZFC51400WA inregistreaza un consum anual de 372 kWh/an. Eu zic ca este decent pentru o lada frigorifica ce dispune de un volum imens, de 495 litri.

Alte detalii

Un alt lucru de care trebui sa fim interesati in cazul unui aparat frigorific se refera la clasele climatice, caci acestea ne indica intervalul de temperaturi ambientale in care aparatul respectiv se comporta in mod corespunzator. In cazul lui Zanussi ZFC51400WA, lucrurile stau foarte bine pe acest plan, caci lada frigorifica in discutie este notata cu toate cele patru clase climatice existente, deci mai bine de atat nu se poate. Acest lucru inseamna ca Zanussi ZFC51400WA functioneaza fara probleme si fara suprasolicitarea compresorului la temperaturi cuprinse intre 10 si 43 grade Celsius.

In ceea ce priveste performanta la congelare a lazii Zanussi ZFC51400WA, trebuie sa stiti ca aceasta are o capacitate de congelare foarte ridicata, situata in jurul valorii de 20 kilograme/24h. Tot aici mai trebuie adaugat inca un lucru cu o oarecare legatura, si anume faptul ca Zanussi ZFC51400WA are nevoie de 31 ore pana ajunge la temperatura optima pentru congelarea si pastrarea alimentelor, deci ideal ar fi sa o lasati neincarcata dupa ce o porniti, pe parcursul acestor 31 ore.

Fiind vorba despre un aparat electrocasnic de mari dimensiuni, se impuse sa notam si dimensiunile acestuia, astfel incat sa stiti despre ce este vorba si sa nu aveti suprize atunci cand doriti sa-l amplasati in pozitia ce ati ales-o pentru el. In acest sens, trebuie sa stiti ca Zanussi ZFC51400WA are urmatoarele dimensiuni: inaltime de 868 milimetri, latime de 1600mm, si adancime de 665mm.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Zanussi ZFC51400WA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.