Zanussi ZFC14400WA

Daca aveti in mod obisnuit foarte multe alimente ce necesita congelare, o idee excelenta este sa va achizitionati o lada frigorifica. Spre deosebire de congelatoarele independente pozitionate vertical, lazile frigorifice vin cu o capacitate mai mare de stocare a alimentelor dumneavoastra. Pe scurt, cu aceiasi bani, puteti cumpara un aparat mult mai incapator. Zanussi ZFC14400WA este unul dintre aceste aparate si are o serie de avantaje. Fara doar si poate, unul dintre aceste avantaje este marca, Zanussi fiind o companie cu o mare istorie in domeniul electrocasnicelor, care reuseste sa-si multumeasca intotdeauna clientii. Bineinteles, acest lucru nu are cum sa fie suficient pentru achizitionarea lazii frigorifice Zanussi ZFC14400WA, asa ca sfatul meu este sa cititi mai departe si sa descoperim impreuna care sunt atuurile acestui aparat.

Posibilitati de amplasare

Tinand cont  de faptul ca vorbim despre un aparat electrocasnic destul de mare, trebuie sa va ganditi foarte bine la locul in care veti instala lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA. Din fericire, aceasta nu este foarte pretentioasa in ceea ce priveste temperaturile, caci face parte din toate clasele climatice, si anume SN-N-ST-T ceea ce inseamna ca functioneaza foarte bine in temperaturi ambientale cuprinse intre 10 si 43 grade. Astfel, lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA poate fi amplasata fara probleme si in zone mai racoroase, cum ar fi garajele etc. De asemenea, cei de la Zanussi vorbesc despre faptul ca aceasta lada frigorifica beneficiaza de o protectie anti-condensare, astfel incat alegerea unui loc in care sa va amplasati noul aparat sa fie cu atat mai lejera. Asa cum puteti observa, in ciuda faptului ca este destul de ieftina, lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA prezinta niste caracteristici destul de interesante si, pe masura ce vom continua acest articol, vom mai descoperi si altele.

Cumpara Zanussi ZFC14400WA la un pret foarte bun

Panoul de comanda

Bine, cu greu poate fi numit un panou de comanda, tinand cont de faptul ca vorbim despre o lada frigorifica, dar daca aceasta este denumirea oficiala, aceasta o vom folosi si aici. Practic, acest panou prezent pe Zanussi ZFC14400WA are in componenta un buton de tip ceas pentru reglarea temperaturii si doua indicatoare luminoase. Primul dintre indicatoare arata ca lada este functionare iar cel de-al doilea indica faptul ca temperatura din interiorul lazii frigorifice este mult prea mare. N-are rost sa va mai spun ca este extrem de util cel de-al doilea indicator, caci va instinteaza ca este o problema si ca ar trebui sa luati masuri pentru nu suprasolicita compresorul si a nu consuma energie electrica de pomana.

Inca un lucru pe care ar trebui sa-l stiti referitor la setarea temperaturii lazii frigorifice Zanussi ZFC14400WA este ca puteti selecta temperatura in functie de gradul de incarcare al acesteia. Pe scurt, daca ati stocat un volum de alimente ce ar reprezenta cam jumatate din capacitatea totala a aparatului, n-are sens sa setati pe treapta maxima si sa consumati energie electrica fara sens. Apropo, mai trebuie spus si ca ar fi ideal ca lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA sa functioneze 24 ore fara alimente cand o porniti pentru prima data, astfel incat sa aiba timp sa ajunga la temperatura necesara.

Consum

Lada frigorifica Zanussi ZFC14400WA se comporta destul de bine in ceea ce priveste consumul de energie electrica, acest aspect deosebit de important pentru orice tip de aparat electrocasnic. Vorbim despre un consum anual de 191 kWh/an, ceea ce este foarte bine pentru o lada frigorifica a carei capacitate maxima se ridica la valoarea de 140 litri. De asemenea, tot aici mai trebuie precizat si faptul ca Zanussi ZFC14400WA face parte din clasa de eficienta energetica A+, deci, conform prevederilor europene, lada frigorifica despre care am discutat astazi se prezinta destul de bine.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Zanussi ZFC14400WA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.