Aspirator cu sac Whirlpool WVCC 1B180

Whirlpool WVCC 1B180

Sunteti in cautarea unui aspirator nou? Ce parere ati avea de un produs Whirlpool? Am observat in ultimul timp ca foarte multi au inceput sa-si indrepte atentia catre electrocasnicele realizate de cei de la Whirlpool si pana la urma de ce nu ar face acest lucru. Produsele lor sunt de calitate, au o durata mare de viata, iar pretul nu este nici el de neglijat fiind cam la indemana oricui. Asa ca, astazi as vrea sa vorbim un picut despre aspiratorul cu sac Whirlpool WVCC 1B180.

Caracteristici generale

Aspiratorul cu sac Whirlpool WVCC 1B180 are o putere a motorului de 1800W si o putere de absorbtie de350W. Dupa cum am mentionat si cu alte ocazii, puterea motorului nu reprezinta un criteriu definitoriu in alegerea unui aspirator de calitate, acesta reprezentand pana la urma doar un simplu indicator al consumui de energie electrica. Pe de alta parte, puterea de aspirare este cea care trebuie sa ne intereseze foarte mult, pentru ca ea reprezinta masurarea eficientei unui aspirator. Uneori, nu avem nevoie insa sa il folosim la putere maxima cum ar fi in cazul perdelelor si draperiilor asa ca, cei de la Whirlpool nu au uitat sa  il doteze cu un variator de putere.

Cumpara aspiratorul Whirlpool WVCC 1B180

Mizeria va fi colectata intr-un sac de hartie ce are o capacitate de 2.5L, capacitate mai mult decat suficienta, dupa parerea mea, pentru a va oferi o aspirare continua un timp destul de indelungat. Iar, o data cu achizitionarea lui Whirlpool WVCC 1B180 veti primi si 2 saci de rezerva.

Din pacate nu este dotat cu un filtru Hepa, insa filtrul de evacuare nu a fost lasat uitarii, asa ca, cei de la Whirlpool au introdus un sistem cu 5 trepte de filtrare.

Accesorii

O data cu achizitionarea aspiratorului cu sac Whirlpool WVCC 1B180, veti primi de asemenea si urmatoarele accesorii: o perie universala standard ce este destinata a fi folosita pentru pardoseli, covoare, mochete si suprafete dure ( cum ar fi parchetul ), o perie pentru parchet ( curata praful si il aspira de pe suprafete intinse ), o duza pentru spatii inguste care are scopul de aspira praful din locurile greu accesibile cum ar fi colturile, plintele, precum si fantele podelelor, o perie pentru mobila care va curata suprafetele delicate fara sa le deterioreze, o perie pentru tapiterie ce a fost special conceputa pentru curatarea canapelelor, saltelelor, s.a.m.d.p., precum si un tub de tip telescop metalic.

Diverse

Greutatea aspiratorului cu sac Whirlpool WVCC 1B180 este de numai 4 kg, o greutate destul de redusa pentru a va ajuta sa-l mutati dintr-o camera in alta fara prea mari eforturi. Lungimea cablului de alimentare este de 5m, iar raza de actiune este de 11m, oferindu-va in acest fel o libertate de miscare destul de mare. Nivelul de zgomot nu este tocmai redus si anume este de 84dB, iar designul este unul simplist, culoarea predominanta a aspiratorului nostru fiind gri.

Vezi aici un pret foarte bun pentru aspiratorul cu sac Whirlpool WVCC 1B180

2 thoughts on “Whirlpool WVCC 1B180”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.