Toshiba 29P1300DG

Eleganta, finete si culori deosebite, prin asta se remarca acest Toshiba 29P1300DG, un televizor care vine ca raspuns la cerintele moderne in materie de televizoare si care respecta toate criteriile de calitate.

Toshiba 29P1300DG este, in primul rand, un televizor care arata foarte bine. Datorita constructiei sale futuriste si extrem de compacte, poate sa fie pozitionat in orice loc al casei, fara prea mari probleme. Ecranul este unul mare, masurand nu mai putin de 74 centimetri, in timp ce dimensiunile sunt destul de reduse. Astfel, prezinta inaltime de 438 mm, o latime de 666 cm si o grosime de doar 65 mm.

Grosimea si faptul ca dispune de un stand detasabil, il fac perfect atat pentru pozitionarea sa pe o masuta de televizor, cat si pentru agatarea pe un perete.

Nu iti face probleme in ceea ce priveste greutatea. Datorita celor 4.3 kg,  Toshiba 29P1300DG poate sa fie mutat in orice moment, de catre orice persoana si sa fie in siguranta.

Imaginea pe care o ofera  Toshiba 29P1300DG este una excelenta, iar acest lucru se datoreaza unei serii de factori, care mai de care mai interesanti:

  • Marginea. Este cel mai vizibil factor. Practic, marginea televizorului este atat de subtire incat poate fi neglijata iar imaginea poate fi perceputa ca o frantura de realitate. Culoarea neagra a marginii contribuie si ea , atat la calitatea imaginii cat si la eleganta televizorului;
  • REZGA Engine. Este un proces avansat al celor de la Toshiba, care face imaginea sa fie de cea mai buna calitate, oferindu-i o rezolutie cat mai buna. Aceasta tehnologie folosese cele mai complexe calcule, in asa fel incat semnalul video sa fie perceput de telespectator in cel mai bun mod cu putinta;

Comanda online Toshiba 29P1300DG la un pret foarte bun

  • Contrast Booster. Contrastul dintre culori va fi unul excelent cu aceasta tehnologie care pastreaza un echilibru intre fiecare culoare, chiar daca utilizatorul televizorului incearca sa ajusteze contrastul dupa bunul plac. Contrastul este unul dinamic de 12000:1;
  • Unghiul de vizibilitate. Nu trebuie sa te pozitionezi fix in fata televizorului pentru a descoperi cele mai bune imagini.Este suficient sa te poi oriunde, mai putin in spatele lui, deoarece  Toshiba 29P1300DG dispune de un unghi de vizibilitate de 176/176 grade;
  • Luminozitate. Tehnologia LED de care dispune ofera o luminozitate puternica, de 200 cd/mp, ceea ce asigura claritatea fiecarei imagini, indiferent de actiunea care se desfasoara pe ecran.

Chiar daca imaginea reprezinta extrem de mult cand vine vorba despre un televizor, sunetul este si el foarte important. O imagine fara sunet nu este completa si nu transmite aceeasi emotie care se poate transmite pe calea sonora. Cei de la Toshiba stiu asta si au echipat  Toshiba 29P1300DG cu doua boxe RMS a cate 8 W fiecare. Chiar daca nu sunt extrem de puternice, acestea rezista fara probleme in orice situatie si pot face fata atat filmelor cat si celor mai noi melodii, la standarde deosebit de ridicate.

In ceea ce priveste conectorii, vei putea descoperi o intrare video composite si un port HDMI, care va permite conectarea unui numar foarte mare de dispozitive la televizor. Astfel, poti urmari pozele direct de pe telefon, pe televizor, poti naviga pe internet pe un ecran mare, daca iti conectezi computerul sau poti asculta muzica de cea mai buna calitate in acest fel.

Este adevarat,  Toshiba 29P1300DG nu este un Smart TV, insa acest lucru pare aproape insignifiant, daca iti doresti un televizor de la care nu vrei mai mult decat sa iti urmaresti emisiunile preferate. Pretul televizorului este si el unul foarte bun, ceea ce il recomanda tuturor utilizatorilor, chiar si celor foarte pretentiosi.

Daca imaginea este una excelenta, puterea consumata poate sa reprezinte o problema pe termen lung. Acest lucru nu este insa valabil si pentru  Toshiba 29P1300DG, care consuma doar 40 W, ceea ce il recomanda si pentru cei care isi doresc sa faca cat mai multa economie.

Concluzie

Per total,  Toshiba 29P1300DG este un televizor foarte bun, care exceleaza prin aspect si prin calitatea imaginii si care face exact ceea ce ar trebui sa faca un televizor de cea mai buna calitate: Afiseaza imagini excelente si reuseste sa te insoteasca si sa te duca in lumi deosebite, cum ar fi lumea filmului, lumea muzicii si lumea culorilor.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Toshiba 29P1300DG

2 thoughts on “Toshiba 29P1300DG”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.