Tefal FV9550E0

Presupun ca un fier de calcat nu mai este de mult timp un lux ci o necesitate pentru fiecare dintre noi, iar propunerea mea pentru dumneavoastra astazi este fierul de calcat Tefal FV9550E0. Un prim criteriu pe care trebuie sa-l respecte un fier de calcat este durabilitatea si rezistenta acestuia in timp, un al doilea ar fi ca rezervorul de apa sa poata fi curatat si reumplut cu usurinta, un al treilea ar fi faptul ca butoanele si panoul de control sa fie cat mai usor de utilizat fara sa existe riscul sa ne incurcam si sa facem vreo boacana, iar un ultim criteriu ar fi ca talpa sa fie cat mai rezistenta la zgarieturi. Spre fericirea mea, acest fier de calcat indeplineste toate conditiile enumerate de mine ceva mai sus, iar daca luam in considerare si pretul care nu este chiar mare pentru acest tip de electrocasnice, chiar nu cred ca ati putea face o alegere mai buna.

Talpa Autoclean prezinta un strat de paladiu ce are rolul de a permite talpii sa se auto-curete printr-o actiune catalitica, iar acest lucru asigura o durata de viata mai indelungata fierului dumneavoastra de calcat. Va amintiti acele urme de pe talpa? Ei, acele urme sunt datorate acumularii de particule solide, insa prin acest proces pe care vi l-am exemplificat, aceste particule sunt transformate instant in aburi. Autoclean este o functie unica si patentata de Tefal. In functie de tipul tesaturii pe care o calcati, aveti de ales intre 8 combinatii de temperatura/abur ( este foarte important ca fierul sa poata fi adaptat cat mai usor atunci cand trecem in timpul procesului de calcare de la un tip de tesatura la alta fara sa fie nevoie sa pierdem timp sa asteptam sa se incalzeasca sau sa se racesca ). De aceea, aceasta talpa minune face asta automat, dumneavoastra trebuind doar sa selectati tipul de tesatura ( de exemplu matase, lana, bumbac, s.a.m.d. ) si voila produsul este gata sa fie folosit la capacitate maxima. Capacitatea rezervorului care v-am spus mai sus este foarte importanta mai ales pentru a nu fi nevoiti sa reumpleti prea des este de 350 ml, iar orificiul de alimentare este larg si in asa fel alimentarea cu apa pana la maxim dureaza doar cateva secunde.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=282684&redirect=fier-de-calcat-tefal-talpa-autoclean-2600-w-2-5-m-alb-violet-fv9550e0%2Fpd%2FET797BBBM%2F” text=”Vezi pretul aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Fierul de calcat Tefal FV9550E0 are u putere de 2600 W, aburul poate varia intre 0 si 50 g/min, iar jetul de abur ajunge pana la 160 g/min. In plus, sistemul de calcat cu aburi verticali este extrem de util mai ales in cazul in care va doriti de exemplu doar sa reimprospatati si sa descretiti un costum care a fost deja purtat. De asemenea este foarte util la calcarea perdelelor sau la alte lucruri delicate cum ar fi costumele si rochiile mai speciale. tot ce trebuie sa faceti este sa tineti tesatura intinsa, sa reglati termostatul la maxim, sa apasati in mod repetat pe butonul de impuls de abur si sa miscati fierul de sus in jos, insa nu uitati totusi sa il tineti la cativa centimetri distanta de haine pentru a nu risca arderea sau deteriorarea tesaturilor.

Fierul Tefal are o greutate de 2 kilograme, iar lungimea cablului de alimentare este de 2.5m, dandu-va in acest fel o libertate de miscare destul de mare. Manerul este ergonomic si din cauza faptului ca este confectionat dintr-un gel special, calcatul nu va va mai obosi mana atat de tare fata de cum o fac alte tipuri de fiare. In plus, baza triunghiulara ii ofera stabiliate in momentul cand aparatul este in stand-by. Nici ca design nu pot spune ca as putea sa-i dau o nota proasta deorece duo-ul de alb/violet chiar este placut privirii.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Tefal FV9550E0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.