Fier de calcat Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean

Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean

Fierul de calcat pe care il aveti nu mai face fata nevoilor dumneavoastra? In cazul acesta, a sosit momentul sa achizitionati unul nou care sa aibe cat mai multe functii si sa fie cat mai usor de utilizat. Un asemenea produs este Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean. Cu o investitie de aproximativ 250 Ron va puteti usura munca in mod considerabil in casa. De asemenea, in clipa in care va hotarati asupra unei achizitii de felul acesta incercati sa tineti cont de cateva criterii care sunt destul de importante si anume: pretul, puterea electrica, capacitatea, tipul talpii fierului, eficienta aburului precum si numarul de functii disponibile. In continuare, as vrea sa vorbim un pic si despre fierul nostru de astazi.

Fierul de calcat Tefal FV5370E0 are o putere electrica de 2400 W. Trebuie sa fac o mica paranteza si sa mentionez faptul ca fiarele de top existente pe piata au aceasta putere, iar in felul acesta ajung la temperatura maxima foarte repede (cateva secunde). Eficienta unui fier este direct proportionala cu aceasta putere, deci fiti foarte atenti. Talpa este de tip Autoclean, mai exact, aceasta este realizata dintr-un invelis de Palladium ce are rolul de a elimina microfibrele si a preveni acumularea lor, in acest fel asigurand o alunecare cat mai usoara. Capacitatea rezervorului este de 0.30L, capacitate deloc mica avand in vedere ca aceasta variaza intre 0.14L si 0.45L la majoritatea fiarelor de calcat. Orificiul de alimentare cu apa al fierului de calcat Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean este mare pentru a facilita alimentarea. Avantajul unei capacitati mai mari il consta in faptul ca fiind nevoie sa-l umpleti mai rar, nu va mai trebui sa asteptati ca jetul de abur sa se regenereze. Debitul de abur se poate regla intre 0 si 40 g/min, mai mult, functia de jet de abur va va oferi un debit de pana la 160g.

Cumpara Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean la un pret foarte bun

Nici functiile de care dispune Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean nu sunt deloc de trecut cu vederea:

1. Calcare pe verticala: functia perfecta pentru eliminarea cutelor de pe costume si rochii direct de pe umeras. Insa, incercati totusi sa mentineti fierul la cativa centimetri distanta de tesatura pentru a nu o degrada.

2. Pulverizare/Spray: in timp ce calcati apasati in mod consecutiv pe “Spray” pentru a umezi tesatura si pentru a-i netezi cutele mai rezistenta.

3. Sistem Anti-Calcar: are rolul de a oferi o calitate maxima in timpul calcarii prin intermediul debitului de abur constant pe toata durata procesului de calcare.  Mai mult, prin intermediul acestui sistem veti reusi sa prelungiti in mod considerabil durata de viata a fierului dumneavoastra.

4. Sistem Anti-Picurare: aceasta functie permite reducerea debitului de abur la temperatura joasa si in acest fel se evita scurgerea de picaturi de apa pe tesaturi.

5. Sistem Auto-Curatare: invelisul de care v-am povestit ceva mai sus permite eliminarea tuturor impuritatilor de pe talpa.

6. Sistem de stocare cablu integrat.

7. Functie Eco: ce are scopul de a reduce cu pana la 20% consumul de energie in comparatie cu pozitia maxima a aburului.

Fierul de calcat Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean are o greutate de 2kg, deci va fi destul de usor de folosit si manevrat. Lungimea cablului de alimentare este de 2m si in plus sistemul “Easycord” va pastra la distanta cablul de tesatura in timp ce calcati. Nici ca design nu pot spune ca arata rau, acel albastru chiar nu deranjeaza retina, insa acest aspect chiar este ultimul detaliu la care ar trebui sa va ganditi cand va hoatarti sa achizitionati un fier de calcat.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Tefal FV5370E0 Aquaspeed Autoclean

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.