Tefal FreeMove FV9910

Credeti ca ar fi timpul sa va schimbati vechiul fier de calcat? Sau poate, v-ati saturat sa tot cumparati diverse produse de gen de calitate indoielnica? Daca sunteti decisi sa cumparati un produs de calitate si cu o durata de viata indelungata, atunci recomandarea mea pentru dumneavoastra este feierul de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9910.

Dupa cum probabil stiti, Tefal este lider de piata atat la fiare de calcat cat si la tigai anti-adezive, insa noi deocamadata sa ne indreptam atentia spre prima parte. Istoria Tefal a fost marcata de-alungul timpului cu inovatii de clasa mondiala. Cei de la Tefal au incercat tot timpul sa transforme si sa schimbe experienta calcatului intr-o actiune cat mai facila si rapida.

Cu un buget de aproximativ 400 Ron, veti putea beneficia chiar in confortul caminului dumneavoastra de calitatea Tefal. Calitate ce promite sa reziste in timp si sa ofere utilizatorului o experienta cat mai placuta, si trebuie sa recunoastem ca atunci cand trebuie sa facem treburi casnice care nu sunt chiar pe placul nostru, avem nevoie de orice care sa ne faciliteze munca.

CARACTERISTICI GENERALE:

Dupa cum am observat si din titlu, fierul de calcat Tefal FreeMove FV9910 este fara fir, lucru foarte util pentru oricare dintre noi. Nu va mai trebui sa va faceti probleme ca dumneavoastra sau cei dragi se vor impiedica de  cabluri. Mai mult, de acum incolo, este posibila miscarea in jurul mesei de calcat fara sa riscati ca firul sa se incurce si sa va deranjeze.

Cu o putere de 2400W, acest fier de calcat va va oferi o experienta placuta pe tot parcursul procesului de calcat, nemaifiind nevoie sa realizati treceri multiple peste tesaturi pentru a obtine rezultatul pe care il doriti.

Reincarcarea fierului de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9910 se face in mod continuu, asa ca, fierul se va reincarca pe parcursul tuturor pauzelor pe care dumneavoastra le veti face, iar in acest fel, acesta va avea in mod permanent suficienta energie pentru a functiona tot timpul cu o eficienta de 100%. De exemplu, pentru o reincarcare de 4 secunde, fierul va putea fi folosit cu pana la 30 de secunde, asa ca faceti o regula de trei simpla si calculati cam cat timp aveti nevoie sa reincarcati pentru a putea sa va ofere o experienta continua de calcat.

Esti interesat de Tefal FreeMove FV9910? Vezi aici pretul zilei!

Capacitatea rezervorului de apa este de 250ml, capacitate ce este mai mult decat suficienta pentru a va asigura un proces de calcat continuu, fara intreruperi. Talpa este de tip Ultragliss Diffusion.

Baza in care se aseaza fierul de calcat pentru reincarcare este ergonomica, de fapt, este un suport patentat care are scopul de a absorbi socul, in plus, aceasta va alerta in mod automat utilizatorul in momentul in care este recomandat ca fierul sa fie reincarcat. Mai mult, baza a fost realizata cu sistemul EasyFix, sistem ce asigura ca aceasta sa fie stabila pe masa de calcat pe parcursul intregii folosiri.

FUNCTII:

Fierul de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9910 are o multitudine de functii extrem de utile si cu un debit de abur de 35g/min  va va usura viata in mod considerabil.

Calcarea pe verticala: este special conceput pentru eliminarea cutelor de pe costume, perdele, rochii, s.a.m.d. Tot ce trebuie sa faceti este sa suspendati rufa respectiva pe un umeras si sa trageti usor de material cu mana.Apoi reglati termostatul in pozitia necesara, apasati butonul de calcare verticala intermitent, in timp ce faceti miscari de sus in jus cu fierul. Sistemul anti-calcar: acest sistem va oferi o o calitate ridicata a calcarii si va prelungi durata de viata a fierului dumneavoastra. Functia anti-picurare: este de fapt principiul selectarii automate a debitului de abur in functie de tesatura pe care doriti sa o calcati. In plus, acest sistem va permite reducerea debitului de abur la temperaturi mai scazute si va evita scurgerea picaturilor pe materiale.

Functia de auto-curatare: acest sistem functioneaza pe baza catalizei. Invelisul talpii permite eliminarea continua a tuturor impuritatilor ce sunt generate pe parcursul unei calcari continue. Alte functii de mentionat sunt: jetul de abur de 150g/min, precum si functia de pulverizare/spray.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Fierul de calcat fara fir Tefal FreeMove FV9910 are un design modern si amestecul de culori alb/albastru chiar pot spune ca arata bine, iar lungimea cablului de alimentare a bazei este de 1.8m.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Tefal FreeMove FV9910

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.