Ondulator Rowenta CF4032D0

Rowenta CF4032D0

Ondulatorul Rowenta CF4032D0 este un produs all into one. De ce spun acest lucru? Pentru ca, cu ajutorul acestei micute jucarii veti reusi sa va ondulati, indreptati, creponati si coafati parul, iar toate aceste lucruri le veti putea face cu ajutorul unui singur aparat.

Acest ondulator este un aparat multifunctional ce este compus din 8 accesorii de coafat si anume:

– Un ondulator cu spirala cu diametrul de 14mm;

– Un ondulator cu diametrul de 16mm;

– Un accesoriu format din 2 placi pentru creponat;

– Un ondulator jumbo cu diametrul de 42mm pentru bucle largi;

– Un accesoriu format din 2 placi ceramice pentru indreptare;

– Placi creponate;

– O perie pentru coafare.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=203594&redirect=ondulator-rowenta-32-w-8-accesorii-ceramic-negru-cf4032d0%2Fpd%2FEV2X7BBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Asa ca dumneavoastra veti putea avea fie un par drept, fie unul ondulat, fie unul cret intr-un timp foarte scurt si folosind acelasi aparat, tot ce trebuie sa faceti este doar sa schimbati capetele ondulatorului si aparatul este gata de utilizare.

Ondulatorul Rowenta CF4032D0 are o singura treapta de viteza, iar invelisul aparatul este realizat din teflon ce va asigura un plus de protectie parului dumneavoastra. Acesta poate fi folosit atat pe parul umed cat si pe parul uscat, iar rezultatele obtinute va garantez ca vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Deci fetelor, in cazul in care va doriti un aparat care sa le faca pe toate, iar bugetul de care dispuneti nu este unul foarte mare, insa de asemenea nu va doriti sa faceti niciun rabat de la calitate, propunerea mea este ondulatorul Rowenta CF4032D0.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Rowenta CF4032D0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.