Ondulator Remington Ci9532

Remington Ci9532

Ondulatorul Remington Ci9532 este special destinat doamnelor si domnisoarelor care isi doresc bucle mari, frumoase si voluminoase.

Acesta prezinta un tambur de 32 mm fiind special conceput pentru bucle rezistente si profesionale ca si cum tocmai ai iesit de la salon dupa ce ai platit o gramada de bani ­čśÇ .

Colectia de styling Pearl reprezinta un mix intre mult prea cunoscuta putere a perlelor si invelisul advanced ceramic, ambele contribuind la un rezultat senzational si la un par sanatos si stralucitor.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198191&redirect=ondulator-remington-ceramic-cu-extract-de-perle-ci9532%2Fpd%2FEGBSDBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Dar sa va explic putin cum functioneaza acest invelis ceramic cu perle : acestea contribuie la o incalzire mult mai buna a rolelor in timp ce va coafati parul si in plus ajuta la distributia egala a caldurii pe tot tamburul.

O data cu achizitionarea ondulatorului Remington Ci9532 veti primi si o manusa de protectie precum si o husa termorezistanta.

Afisajul temperaturii se face pe un ecran de tip LCD, iar temperatura poate fi reglata intre 130 si 210 grade Celsius. In plus mai prezinta si un buton pentru blocarea acesteia pentru a nu risca sa o schimbati din greseala in timpul folosirii.  Incalzirea se face foarte repede, ondulatorul avand nevoie de numai 30 de secunde pentru a fi gata de utilizare.

Varful tamburului este protejat si mentinut intotdeauna rece pentru ca      dumneavoastra sa nu riscati sa va raniti din cauza temperaturii ridicate.

 Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Ci9532

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.