Ondulator Remington Ci9522

Remington Ci9522

Ondulatorul Remington Ci9522 este un model ce se distinge cu mult fata de restul produselor de gen de pe piata. Intr-adevar, pretul este un pic mai mare, insa raportul calitate-pret este excelent, asa ca nu este loc de nicio indoiala ca vorbim de un produs de o calitate superioara.

In caz ca va intrebati de ce este atat de special acest ondulator Remington, eu am sa incerc sa va ofer cateva raspunsuri.

In primul rand, beneficiaza de tehnologia invelisului ceramic cu perle ce ajuta la o incalzire perfecta a rolelor in timpul folosirii produsului, astfel cei de la Remington au gasit solutia ideala pentru ca dumneavoastra sa aveti bucle si onduleuri de admirat.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=172233&redirect=ondulatoare%2Fondulator-remington-ci9522-ceramic-cu-extract-de-perle–pCi9522″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

In al doilea rand, timpul de incalzire al aparatului este de numai 30 de secunde din cauza faptului ca are functia de utilizare rapida, mai exact, temperatura ondulatorului creste de la valoarea 0 pana la valoarea de 130-210 grade Celsius intr-un timp foarte scurt, acest lucru il putem observa pe ecranul LCD. Butonul de blocare al temperaturii este un plus pentru ca va va impiedica sa schimbati temperatura in mod accidental.

Dupa ce ati folosit ondulatorul, daca acesta nu este oprit de catre dumneavoastra, el se va inchide automat dupa aproximativ 60 de minute pentru a preveni accidentele care se pot intampla.

Tamburul dublu pe care il are in dotare ajuta la crearea unor bucle lejere si onduleuri usoare demne de admirat. De asemenea, varful este rece pentru fiecare capat al tambururilor ceramice tocmai pentru a impiedica accidentele.

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam, Ondulatorul Remington Ci9522 este singurul produs de gen de pe piata care are o forma cu totul si cu totul deosebita. Designul in forma de “U” ajuta foarte mult la crearea unor bucle mult mai frumoase si de ce nu, mult mai rezistente, fata de restul produselor de acest tip.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Ci9522

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.