Ondulator Remington Ci6219

Remington Ci6219

Fetelor am descoperit un ondulator cu totul si cu totul special, se pare ca cei de la Remington s-au gandit sa fie cat mai inovativi si au scos pe piata noul ondulator Remington Ci6219.

De fapt, sa va spun ce este atat de deosebit la acest produs. Noul ondulator Ci6219 prezinta niste caneluri separate pentru o ondulare si o folosire cat mai facila, iar buclele vor fi perfect rotunde si spiralate asa cum ne-am dorit intotdeauna. Se pare ca putem sa uitam de ondulatoarele clasice ce au acea enervanta clama de care se prinde parul si in sfarsit cei de la Remington s-au gandit la ceva nou care sa vina in ajutorul nostru.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=216383&redirect=ondulator-remington-170-grade-ceramic-negru-rosu-ci6219%2Fpd%2FE44SKBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Incalzirea acestuia se face relativ repede, aparatul avand nevoie de doar 30 de secunde pentru a fi gata de utilizare. Temperatura maxima pe care o atinge este de 170 grade Celsius. Iar varful ondulatorului se va mentine permanent rece pentru a va ajuta si pentru a preveni accidentele ce se pot intampla din pricina temperaturii ridicate cu care lucram. Indicatorul luminos pentru pozitia pornit, respectiv oprit este si el de asemenea foarte util, mai ales pentru cele dintre noi care suntem mai cu capul in nori si nu suntem tot timpul atente.

Tamburul are diametrul de 19mm, tocmai pentru a realiza o coafura cu bucle cat mai stranse si cat mai uniforme. Va garantez fetelor ca daca il folositi, veti reusi sa realizati o coafura profesionala ca in saloane de specialitate. Iar invelisul tamburului este realizat dintr-o ceramica avansata care va va proteja parul si a-i oferi o stralucire si sanatate de durata. A, sa nu uit, utilizarea ondulatorului Remington se va face numai pe parul uscat in prealabil.

Mix-ul de culori negru – rosu ii confera un design placut si va va oferi o adevarata placere sa-l utilizati de fiecare data.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Ci6219

2 thoughts on “Remington Ci6219”

  1. Nicoleta Ciocoiu

    azi lam achizitionat sa vedem ce o sa imi easa ,vroiam sa stiu daca aplici spuma ,fixativ sau gel .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.