Ondulator Remington Ci5338

Remington Ci5338

Daca tot suntem la subiectul ondulatoare, as mai vrea sa va prezint ceva astazi si anume ondulatorul Remington Ci5338.

De mult nu mai mergem la coafor doar din cauza faptului ca nu avem acasa un produs care sa ne ajute sa ne coafam. Dar, de ce sa nu avem the best of the best. Nu cred ca mai este nevoie sa spun cat de bune si renumite sunt produsele Remington in materie de ingrijire a parului.

Ondulatorul Remington Ci5338 este un produs care se foloseste foarte usor si puteti fi sigure ca parul dumneavoastra nu va avea deloc de suferit si se va pastra sanatos.

Este prevazut cu un invelis ceramic si prezinta un sistem de ionizare ce ajuta la eliminarea electricitatii statice , iar alunecarea ondulatorului se va realiza mult mai usor.

Atinge o temeperatura maxima de 210 grade Celsius, insa varful tamburului se pastreaza rece pentru ca dumneavoastra sa-l puteti utiliza in cele mai sigure conditii.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198136&redirect=ondulator-remington-ceramica-turmalin-auriu-ci5338%2Fpd%2FE889TBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Diametrul tamburului este de 38 mm, iar ca rezultat vom avea niste bucle naturale de toata frumusetea.

Ondulatorul Remington prezinta 8 setari de temperatura, iar dumneavoastra nu va ramane decat sa va hotarati care dintre aceste setari se muleaza cel mai bine tipului de par pe care il aveti.

Incalzirea se face rapid, fiind nevoie de doar 30 de secunde pentru ca aparatul sa fie gata de functionare si in plus mai aveti la dispozitie si un indicator luminos care va va anunta ca ondulatorul este gata de folosire. A, sa nu uit, in plus mai are si un sistem de siguranta care va face ca aparatul sa se opreasca automat dupa 60 de minute de nefolosire.

O data cu achizitionarea produsului veti primi si un suport termoizolant.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Remington Ci5338

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.