Philips 24PHH4109

Un televizor trebuie sa respecte cateva criterii, pentru a putea sa fie excelent pentru orice casa: sa aiba un ecran rezonabil, sa ofere imagini de cea mai buna calitate si sa dispuna de cat mai multe tehnologii moderne, care sa faciliteze experienta pe care o au utilizatorii care urmaresc un film, o emisiune sau un meci.

Philips 24PHH4109 este unul dintre televizoarele care respecta toate criteriile si care reuseste sa aiba un raport calitate/pret excelent.

In primul rand, aspectul te va convinge ca este televizorul perfect pentru camera ta. Desi nu este foarte mare, ecranul de 61 de cm este suficient pentru imagini de cea mai buna calitate, in orice situatie. Culoarea sa este neagra iar finisajele sunt deosebite si ofera eleganta. Faptul ca este negru il recomanda pentru orice ambient, fiind perfect atat pentru camerele moderne, cat si pentru cele clasice.

Philips 24PHH4109 are doar 3.5 kg, putand fi deplasat cu usurinta dintr-o parte in alta si are o grosime de doar 48 de mm, ceea ce il face perfect pentru montarea sa pe unul din peretii camerei.Evident, daca nu iti doresti sa il tii pe perete, acesta beneficiaza de un stand la fel de elegant ca si televizorul.

Daca aspectul te-a convins, dotarile tehnite te vor uimi cu siguranta.

Chiar daca re un pret redus, Philips 24PHH4109 este construit in asa fel incat sa ofere imagini de cea mai buna calitate si un sunet de exceptie.

Cumpara online televizorul Philips 24PHH4109 la un pret foarte bun

Astfel, in ceea ce priveste imaginea, utilizatorul va descoperi cateva tehnologii deosebite:

  • Digital Crystal Clear. Este o tehnologie creata de Philips care ofera experienta a 69 de miliarde de culori si un contrast dinamic care ajunge la 500 000:1. Acest lucru asigura o calitate desavarsita a imaginii;
  • Tehnologia LED. Aceasta asigura imagini cat mai clare si culori puternice si naturale. De asemenea, iluminarea LED asigura un consum redus de energie si o protectie sporita a mediului inconjurator;
  • Perfect Motion Rate de 100 Hz. Aceasta tehnologie permite afisarea imaginilor in miscare la o calitate foarte buna. Astfel, chiar daca te uiti la filme de actiune sau la sporturi cu multa miscare, standardul PMR asigura o curgere fluida si o claritate deosebita;

Si sunetului i se acorda o atentie foarte mare. Astfel, Philips 24PHH4109 dispune de doua iesiri RMS care ofera o putere de 5W. Acestea sunt construite in asa fel incat sa aiba caracteristici precum Incredible Surround, Auto Volume Leveller sau Bass Dinamic. Astfel, indiferent de ce ai urmari sau de ce ai asculta la televizor, sunetul va fi intotdeauna unul clar si foarte placut.

Cum este vorba despre un televizor modern, nu puteau lipsi numeroasele metode de conectare la alte dispozitive. Astfel, se pot descoperi:

  • Un port USB. Poti conecta un stick USB, un aparat foto sau un telefon si te poti bucura de tot continutul de pe acestea, cu o usurinta maxima. Astfel, poti urmari pozele din vacanta, clipurile video sau poti asculta piesele preferate direct de pe dispozitivele unde le ai;
  • PC-IN. Philips 24PHH4109 poate sa joace rolul unui monitor, fara prea mari probleme. Astfel, daca vrei sa lucrezi pe un monitor foarte mare sau pur si simplu vrei sa te joci, tot ce trebuie sa faci este sa conectezi laptopul sau pc-ul la televizor si sa te bucuri de calitate;
  • Cele 2 porturi HDMI permit conectarea tuturor dispozitivelor . Cele 2 porturi dispun si de Easy Link, care permite controlul unui DVD sau a unui sistem Home Cinema dintr-o singura telecomanda.

De asemenea, Philips 24PHH4109 dispune si de iesiri audio, de intrari Scart sau de un slot CI+, care completeaza modurile in care se poate conecta la mediul exterior.

Philips 24PHH4109 este, asadar, un telefon dedicat celor care au pretentii mari in ceea ce priveste calitatea, dar care nu isi doresc un telefon smart sau care sa dispuna de extrem de multe functii. Este pur si simplu un televizor care ofera exact ceea ce trebuie sa ofere si este potrivit pentru orice imprejurare in care vrei sa te uiti la un film, vrei sa urmaresti emisiunea preferata sau pur si simplu vrei sa te bucuri de pozele familiei sau de pozele din vacanta, vizionandu-le pe un ecran mare si cat mai clar.

Vezi aici un pret foarte bun pentru televizorul Philips 24PHH4109

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.