Mixer vertical Bosch MSM6150

Bosch MSM6150

Popularitatea mixerelor verticale a crescut foarte mult in ultimii ani, unul dintre factorii care au contribuit la aceasta crestere fiind, fara indoiala, multimea de emisiuni culinare in care se utilizeaza si se popularizeaza acest tip de mixer. Din fericire pentru dumneavoastra, in cazul in care va doriti sa cumparati un asemenea aparat electrocasnic trebuie sa stiti ca aveti o multime de variante dintre care puteti alege mixerul perfect, iar preturile sunt si ele pentru toate buzunarele. Un exemplu de mixer destul de bun, cu un pret mic, este Bosch MSM6150. Este evident ca principalul avantaj al acestui model consta in faptul ca fost dezvoltat de o companie serioasa, a carei popularitate nu poate fi pusa la indoiala, cel putin pe segmentul de aparate electrocasnice. Nu e foarte mult de spus Bosch MSM6150, dar sa vedem totusi ce detalii v-ar putea interesa la acesta.

Din pacate, acest mixer vertical nu vine cu accesorii incluse, dat fiind pretul mic cu care este vandut. Singurul lucru pe care il primiti in cutie in afara de mixerul propriu-zis este un vas gradat. E drept, si vasul respectiv este un accesoriu util, deci este bine ca vi se pune la dispozitie. Bosch MSM6150 dispune de o putere de 400W, ceea ce inseamna ca va asigura o procesare rapida a ingredientelor si, in caz de nevoie, aveti la dispozitie si butonul Turbo. Utilizarea acestui buton sporeste semnificativ viteza de rotatie a mixerului, obtinand rezultate impresionante numaidecat.

Despre Bosch MSM6150 trebuie sa mai stiti ca este compus din doua parti: partea ce contine motorul si partea ce contine axul de rotatie. Simpla apasare a unui buton decupleaza partea inferioara a mixerului, pe care o puteti lua apoi si spala, inclusiv in masina de spalat vase. Despre aceasta parte componenta inferioara trebuie sa mai spunem si ca dispune de o lama de otel de care cei de la Bosch sunt foarte mandri, atat din punct de vedere al calitatii materialului utilizat, cat si din punct de vedere al eficientei acesteia rezultata din forma aleasa.

Forma ergonomica este un alt mare plus pentru mixerul vertical Bosch MSM6150, usurinta in utilizare fiind pe gustul si celor mai exigenti dintre clienti. Cei de la Bosch spun despre acest mixer ca ar fi de tip slim, diametrul sau fiind de 67 milimetri. Altfel, inaltimea totala este de 398 milimetri iar cablul de alimentare are o lungime destul de decenta, de 150 centimetri. Nu in ultimul rand, trebuie spus ca greutatea mixerului vertical Bosch MSM6150 este de aproximativ 800 grame, deci este suficient de usor pentru a putea fi folosit cu usurinta, mai ales ca, datorita functiei turbo despre care vorbeam mai sus, nu o sa trebuiasca sa-l folositi prea mult caci va amesteca foarte repede ingredientele dumneavoastra. Cam acestea ar fi putinele detalii care merita spuse despre Bosch MSM6150, concluzia mea este ca se merita cumparat, mai ales daca nu dispuneti de un buget prea mare.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Bosch MSM6150

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.