Masina de paine Moulinex OW600031, 1650 W, 1500 g, 19 programe

Masina de paine Moulinex OW600031

Personal, nu ma surprinde deloc popularitatea pe care masinile de facut paine au inceput sa o prinda in randul romanilor. Ma intreb doar de ce a durat atat timp pentru ca aceste aparate electrocasnice extrem de folositoare sa creasca in vanzari. Totodata, ma intreb de ce nu se sustine aceasta piata facand disponibile mai multe modele astfel incat sa avem mai multe variante, caci, momentan optiunile sunt destul de limitate. Pentru a putea aprecia avantajele pe care le ofera un astfel de aparat, vom discuta astazi despre masina de facut paine Moulinex OW600031. E drept, acesta este un model mai high-end, avand un pret destul de maricel dar o sa vedeti ca se merita pe masura ce parcurgem functionalitatile puse la dispozitie de acesta.

Primul lucru care, din punctul meu de vedere, impresioneaza la masina de facut paine Moulinex OW600031 este capacitatea mare a acesteia, de 1.5 kilograme. Acest aspect este binevenit mai ales pentru cei cu familii numeroase, caci cu ajutorul acestei masini puteti face paine proaspata in cantitate suficienta pentru toata familia. Sigur, nu trebuie trecuta cu vederea nici flexibilitatea exceptionala pe care o manifesta in ceea ce priveste incarcarea. Astfel, daca nu doriti sa faceti o cantitate prea mare de paine dintr-un foc nu trebuie sa va faceti griji caci exista posibilitatea de reglare a cantitatii pe trei nivele, 750 grame, 1000 grame si 1500 grame.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Moulinex OW600031

Partea de design poate ca nu este un aspect extrem de important in momentul in care analizati achizitia unui astfel de aparat dar parerea mea este ca ar fi pacat daca ar lipsi un design bun, ce se poate integra perfect intr-o bucatarie moderna, aducand cu sine un plus de eleganta. Astfel, consider foarte reusit aspectul lui Moulinex OW600031, liniile acesteia cat si imbinarea culorilor negru cu argintiu fiind foarte potrivite.

Puterea pe care o poate dezvolta aceasta masina de paine este mare, de 1650W. Posibilitatile de variere a caracteristicilor painii obtinute nu se limiteaza la greutate, despre care am discutat anterior, dumneavoastra putand alege si dintre trei trepte de rumenire a crustei painii. Acestea sunt deschis, mediu, inchis. Iata, deci, cum indiferent de preferintele pe care le-ati avea, masina de paine Moulinex OW600031 poate sa va ofere gustul pe care il cautati.

Descoperim cu placere faptul ca posibilitatile de utilizare ale masinii de facut paine Moulinex OW600031 sunt foarte variate, aceasta avand integrate o gama larga de programe de functionare, in numar de 19. Practic, orice fel de paine ati vrea sa faceti, aceasta masina va ofera solutia. Printre programe, se numara urmatoarele: ciabatta, grisine, painici dulci, painici pentru sandwich, focaccia, baghete etc.

Nu trebuie sa va faceti probleme in situatia in care pana acum nu ati mai facut paine, de niciun fel, pentru ca veti primi un CD cu toate retele de care veti avea nevoie, asa ca va trebui doar sa le respectati pe acestea pentru a va bucura de mari succese cu noul aparat. Moulinex OW600031 mai ofera si alte accesorii incluse in pachet, cum ar fi: un numar total de patru tavite, dintre care doua tavite pentru baghete si doua tavite plate, cana de masurat, lingura, carlig, cutit si perie de curatat.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Moulinex OW600031

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.