Beko HS22953

Daca esti o persoana careia ii place sa pastreze mancare naturala cat mai multa vreme si profita in fiecare vara de toate legumele posibile si de alte alimente, pe care vrea sa le pastreze congelate, pentru folosirea lor ulterioara, o lada frigorifica poate sa fie de real ajutor.

Este adevarat, combina frigorifica din bucatarie este o solutie perfecta, ce ofera congelare de foarte buna calitate. In momentul in care aceasta devine insa, neincapatoare, o lada frigorifica este o optiune ce rezolva toate problemele.

Beko HS22953, spre exemplu, este o lada frigorifica construita pentru pastrarea la gheata a unui volum foarte mare de alimente.

Aceasta nu uimeste prin aspect, fiind cat se poate de simpla, insa se potriveste fara probleme in orice incapere, fara sa ocupe un spatiu foarte mare. Dimensiunile sale sunt de 86 de centimetri in inaltime, 128 de centimetri in lungime si 72.5 centimetri in latime.

Culoarea alba a lazii permite si ea o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste amenajarea interioara, facand-o perfecta pentru bucatarie, dar si pentru alte incaperi destinate depozitarii.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare a alimentelor, acestea pot sa fie pastrate intr-un volum mare in Beko Hs22953. Lada frigorifica are un volum net total foarte generos, de 284 de litri, ceea ce reprezinta un spatiu de aproape 3 ori mai mare decat spatiul oferit de congelatorul standard al unei combine frigorifice.

Spatiul este compartimentat eficient, cu ajutorul celor 3 cosuri din sarma prin care poti sa separi cu usurinta diversele tipuri de alimente, unele de altele.

Beko Hs22953 se poate folosi cu o foarte mare usurinta. Spre deosebire de o combina frigorifica, deschiderea acesteia se face vertical, insa nu este nicio problema pentru nimeni, acest lucru, deoarece lada se deschide foarte usor. Manerul orizontal este realizat dintr-un plastic rezistent si ofera confort si eficienta in deschidere.

Comanda Beko HS22953 la un pret foarte bun

 Ce aduce deosebit Beko Hs22953?

  • Clasa de eficienta energetica A++. Aceasta clasa de eficienta energetica asigura un consum de energie mult redus fata de majoritatea lazilor frigorifice standard. Practic, lada va consuma cu pana la 40 % mai putina energie, lucru care vine atat in ajutorul naturii, cat si in ajutorul tau, deoarece factura de la sfarsitul lunii va fi mult mai mica. In decursul unui an, aceasta lada frigorifica reuseste sa consume doar 208 kWh, un lucru extrem de apreciat de catre orice utilizator;
  • Un spatiu foarte incapator. Cei 284 de litri ai lazii frigorifice sunt suficienti pentru depozitarea unui numar foarte mare de alimente;
  • Eficienta. Racirea si inghetarea realizate cu aceasta lada frigorifica se fac foarte repede. Din acest motiv, alimentele depozitate in acest timp nu vor apuca sa isi piarda elementele nutritive si se vor bucura de o inghetare cat mai eficienta. Lada reuseste sa congeleze nu mai  putin de 17 kg/24 de ore;
  • Iluminare in capac. Pentru multe lazi frigorifice, utilizarea este destul de greoaie datorita lipsei unui aspect, pe cat de simplu, pe atat de important: iluminarea. Beko Hs22953 dispune de iluminare in capac, in asa fel incat atunci cand este deschisa, tot spatiul de depozitare sa fie iluminat cu usurinta, iar utilizatorul sa poata sa ia sau sa puna aici tot ceea ce are nevoie.
  • Garnitura de protectie antibacteriana, montata pe usa. Bacteriile reusesc sa traiasca fara probleme, chiar si la temperaturi foarte scazute, motiv pentru care este ideal sa ne ferim pe cat posibil de ele. Beko Hs22953 dispune de o garnitura care protejeaza impotriva bacteriilor si face aproape imposibila ajungerea lor alaturi de alimente;
  • Este o lada silentioasa.Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste zgomotul, atunci cand te uiti la aceasta lada frigorifica. Nivelul de zgomot pe care il emite este de doar 43 db, aproape insesizabil.

Beko Hs22953 are un compresor iar sistemul de racire de care dispune este static. Acest lucru asigura formarea destul de grea a ghetii, ceea ce face dezghetarea sa fie necesara mult mai rar. Sistemul de control al lazii frigorifice este mecanic, iar panoul de control este sub forma de LED, ceea ce asigura usurintamaxima in utilizare.

Toate aceste detalii fac din Beko Hs22953 o lada frigorifica extrem de eficienta, care vine echipata cu tot ceea ce are nevoie, la un pret mediu.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Beko HS22953

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.