Heinner CleanAir 450S

Am devenit un pasionat al aparatelor electrocasnice produse de catre compania Heinner si consider ca acest brand, daca pastreaza aceeasi politica privind calitatea produselor dezvoltate, cat si mai ales, aceeasi politica de pret ce i-a adus un volum extrem de mare de vanzari, cei de la Heinner au sansa sa devina in scurt timp unul dintre cele mai puternice branduri ce activeaza in domeniul electrocasnicelor. Un exemplu de aparat foarte bun si foarte bine vandut de acestia, cu un raport calitate/pret ce l-a propulsat in topul vanzarilor din categoria sa, este hota Heinner CleanAir 450S.

Hota Heinner CleanAir 450S este un produs bun daca vreti sa incepeti sa testati calitatea produselor dezvoltate de Heinner, caci este un aparat ieftin si destul de simplu. Personal, primul produs al acestei companii pe care l-am folosit a fost o cafetiera de care am fost extrem de multumit, motiv pentru care am mai achizitionat si altele, cum ar fi de exemplu aceasta masina de facut paine. Revenind la hota, consider ca este un aparat cu o utilitate extrem de mare intr-o bucatarie ce se doreste a fi organizata si care dispune de tot ce este necesar pentru a asigura un mod optim de lucru si bineinteles, un confort olfactiv optim. Pe langa mirosurile rezultate in urma gatirii mancarii, ce tind sa se raspandeasca in toata casa si pe care Heinner CleanAir 450S le elimina, mai sunt eliminate si degajarile de grasime, ce au obiceiul de a se depune pe pereti. Astfel, scapati de necesitatea zugravirii dese a bucatariei dumneavoastra.

Esti interesat de Heinner CleanAir 450S? Vezi pretul de astazi!

In continuare, sa vedem cateva dintre caracteristicile tehnice definitorii ale hotei Heinner CleanAir 450S. Practic, prea multe n-ar fi de spus, tinand cont de faptul ca o hota este un aparat electrocasnic destul de simplu. Sa incepem prin a spune ca diametrul burlanului de evacuare este de 120mm iar pentru functionare la nivel inalt, CleanAir 450S dispune de doua motoare, fiecare dintre acestea avand o putere de cate 100W.

Micul panou de comanda al hotei are la dispozitie un numar de 5 butoane, primul fiind pentru oprirea aparatului, urmatoarele trei pentru setarea treptei de viteza pe care doriti sa functioneze Heinner CleanAir 450S, evident, in functie de tipul de mancare pe care il gatiti si nivelul de miros pe care aceasta il degaja, iar ultimul buton este pentru aprinderea si stingerea luminii. De notat si ca iluminarea este asigurata prin doua becuri, fiecare avand o putere de 40W.

Doua filtre din aluminiu sunt integrate in Heinner CleanAir 450S, foarte usor de scos si curatat iar puterea de absorbtie a aparatului este de 400 metri cubi pe ora. In timpul functionarii se poate atinge un nivel de zgomot de 57 dB. Din pacate, aceasta caracteristica o putem incadra la negative, caci ar fi putut sa fie ceva mai silentioasa.

Un alt lucru pe care il putem aprecia la hota Heinner CleanAir 450S consta in alegerea de producator a unei culori placute si moderne pentru produsul sau, si anume cea a inoxului. Daca v-ati decis ca acest aparat electrocasnic este potrivit pentru dumneavoastra, urmati linkul de mai jos pentru a vedea la ce pret il puteti gasi astazi.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner CleanAir 450S

6 thoughts on “Heinner CleanAir 450S”

  1. Ai idee daca se curata greu? Am mai avut o alta hota inainte si munceam la ea sa curat cu orele si tot nu iesea cum vroiam.

  2. imi pute-ti da un tel de contact la un service autorizat? cred ca nu am montat-o corespunzator, aerul aspirat de la aragaz il da in casa pe la partea superioara, va multumesc.

    1. 0742.726.843 este numarul de la ServSkills – singurul service autorizat pentru Heinner, din cate stiu eu.

    2. Vezi ca nu montajul necorespunzator e cauza, inainte de a-ti monta cele 2 filtre intre motoare ai un comutator si in functie de el setezi tipul de evacuare de care ai nevoie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.