Heinner CleanAir 400

Achizitionarea unei hote este o decizie foarte inteligenta, in cazul in care sunteti deranjati de mirosurile inevitabile degajate de mancarea gatita. Un astfel de aparat, care nici nu costa mult, poate sa creeze o atmosfera mult mai placuta in bucataria dumneavoastra, eliminand mirosurile neplacute cu care v-ati chinuit pana acum. Variantele disponibile sunt foarte multe si perfect pretabile pentru orice buget, recomandarea mea de astazi fiind o hota cu vanzari foarte bune, modelul Heinner CleanAir 400. Pretul zilei pentru acest aparat poate fi verificat aici.

Despre brandul Heinner, ce sta in spatele acestei hote, am mai discutat si cu alte ocazii. Este o companie pe care o apreciez, face produse de foarte buna calitate, fara a le comercializa la preturi exorbitante, cel putin pe moment. Heinner CleanAir 400 este un alt produs de calitate dezvoltat de aceasta firma, de asemenea fiind si foarte bine dotat. Doua motoare sunt disponibile pentru a asigura o absorbtie eficienta a aerului, atingand un maxim de 400 metri cubi pe ora, valoare ce poate fi vazuta si in codul modelului.

Un mic panou de comanda este disponibil pe Heinner CleanAir 400, de la acesta putand fi setat modul de operare a hotei. De acolo puteti opri hota, sau puteti selecta treapta de viteza pe care sa functioneze, avand de ales intre viteza mica, medie sau mare. Evident, posibilitate de selectare a vitezi este foarte bine venita, caci puteti sa o reglati pe CleanAir 400 in functie de mancarea pe care o gatiti si in functie de gradul de miros pe care aceasta il produce. De asemenea, tot de la panoul de comanda puteti sa aprindeti lumina, hota dispunand de doua becuri de 40W.

Doua filtre metalice sunt integrate in Heinner CleanAir 400, despre care trebuie sa retineti ca va fi necesar sa le curatati periodic. In orice caz, curatarea filtrelor se face intr-un mod foarte facil, se scot si se spala cu apa la temperatura de 40-50 grade, alaturi de o cantitate mica de detergent. O perie moale va fi necesara pentru a pastra intacta structura filtrului iar un alt sfat este sa evitati intrebuintarea unui detergent coroziv, dat fiind faptul ca filtrele sunt metalice.

In final, sa mai spunem ca dimensiunile lui Heinner CleanAir 400 sunt de 60 pe 50 centimetri iar diametrul burlanului este de 120mm. Nivelul de zgomot produs in timpul functionarii este de 57.35 dB.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner CleanAir 400!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.