Heinner Glide 2800

Vi s-a stricat fierul de calcat si aveti nevoie urgenta de ceva nou, insa nu aveti un buget alocat unei asemenea achizitii? In acest caz cu un pret de aproximativ 65 Ron (daca va grabiti un picut puteti prinde oferta celor de la Emag si il puteti cumpara cu un discount de 25%  ) puteti achizitiona fierul de calcat Heinner Glide 2800.

Produsele Heinner au capatat usor usor increderea romanilor prin preturile extraordinar de la indemana precum si prin calitatea raportata la aceste preturi mici. Produsele Heinner se caracterizeaza prin designul lor ergonomic si compact, design ce este completat de multitudinea de functii ce sunt foarte usor de utilizat si inteles. Dar haideti sa revenim un picut la fierul nostru de calcat.

Caracteristici generale

Fierul de calcat Heinner Glide 2800 are o putere de 2400w, putere ce concureaza chiar si cu produsele gen Tefal care sunt la preturi mult mai mari. Talpa este realizata dintr-un inox de calitate, iar rezervorul de apa are o capacitate de 220ml, capacitate ce este suficienta pentru a va oferi un proces de calcare continuu pentru o buna perioada de timp. De asemenea temperatura va putea fi reglata prin intermediul unui termostat in functie de tipul de tesatura pe care doriti sa o calcati.

Vrei sa cumperi fierul de calcat Heinner Glide 2800? Vezi pretul de astazi!

Functii

Calcarea pe verticala: este perfecta pentru eliminarea cutelor de pe perdele, costume, rochii, s.a.m.d. Retineti sa pozitionati fierul de calcat Heinner Glide 2800 la cativa centimetri de tesatura pentru a nu risca deteriorarea acestuia din cauza fluxului de abur la temperaturi ridicate.

Functia anti-calcar: va va oferi un debit de abur constant pe tot parcursul calcarii si in acest fel va va prelungi viata produsului dumneavoastra.

Functia anti-picurare: debitul de abur este selectat automat de fierul de calcat in functie de tipul de tesatura, astfel incat, se reduce debitul de abur la temperaturi joase pentru a se putea evita curgerea de picaturi de apa pe materialul pe care il calcati.

Functia auto-curatare: invelisul de inox permite eliminarea in mod continuu a tuturor impuritatilor ce sunt generate in urma unei functionari normale. O alta functie ce trebuie mentionata este functia de pulverizare/spray ( abur/jet de abur ).

Specificatii tehnice

Fierul de calcat Heinner Glide 2800 are un design simplist si placut, iar culorile predominante sunt alb/mov. Manerul este ergonomic si moale, facand cat mai placuta experienta de calcat, in asa fel, nu veti mai avea dureri de maini dupa o folosire mai indelungata. Cablul de alimentare are o lungime de 1.8, dandu-va o libertate de miscare destul de mare.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Heinner Glide 2800

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.