Fiare de calcat fara fir – cele mai bune oferte

Printre produsele electrocasnice ce se bucura de o crestere constanta a popularitatii, regasim fiarele de calcat fara fir. Nici nu e de mirare, tinand cont de faptul ca un fier de calcat fara fir este mult mai practic fata de unul clasic, oferind o manevrabilitate mult mai lejera. In continuare, descoperim impreuna cele mai bune oferte din aceasta categorie.


Fier de calcat Star-light

Star-Light Evo SIA-2435

Acest fier de calcat fara fir este, cu siguranta, cel mai convenabil ca si pret model pe care il puteti gasi in oferta magazinelor din Romania. Totusi, in ciuda costul redus al acestui aparat, parerile cumparatorilor sunt extrem de favorabile.


Tefal FreeMove FV9976

Fara indoiala, Tefal este unul dintre brandurile de top din aceasta categorie de produse. Acest fier de calcat este fabricat in Franta si se remarca printr-o serie de caracteristici intersante, precum calcare cu jet de abur, protectie anti-calcar si talpa ce aluneca usor, facilitand o calcare confortabila.


Phoenix Gold Free Flight

Ultimul fier de calcat fara fir din colectia noastra este cunoscut din reclamele TV. Nu duce lipsa de functii utile, precum calcarea atat pe verticala, cat si pe orizontala, dispune de jet de aburi si are o talpa ceramica antiaderenta.