Ondulator Elite Rowenta CF3312F0

Elite Rowenta CF3312F0

Ondulatorul este un aparat de hair-styling care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din trusa de ingirjire persoanala a niciuneia dintre noi. Avantajele unui ondulator sunt nenumarate, in primul este un produs multi-purpose, de ce spun acest lucru? Pentru ca acesta poate fi folosit pentru a putea crea o multitudine de coafuri. Un al doilea avantaj ar fi faptul ca toate acestea se pot face intr-un timp foarte scurt.

Produsul de care vreau sa va vorbesc astazi este ondulatorul Elite Rowenta CF3312F0. Temperatura maxima pe care o atinge este de 200 de grade Celsius, temperatura perfecta pentru ca dumneavoastra sa obtineti rezultate de invidiat si bucle profesionale.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=198118&redirect=ondulator-elite-rowenta-ceramic-negru-cf3312f0%2Fpd%2FEMRZDBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Diametrul ondulatorului este de 25 mm pentrru a va asigura bucle de toata frumusetea, iar suprafata aparatului este realizata din turmalina. Mai prezinta si un sistem de ionizare pentru eliminarea electricitatii statice, iar rezultatul va fi un par stralucitor si neted cu bucle bine definite.

Are o singura treapta de viteza si poate fi utlizat numai pe parul uscat. Daca mai adaug si faptul ca are un pret mai mult decat accesibil, pot spune ca ondulatorul Elite Rowenta CF3312F0 este un produs care va va ajuta sa va realizati o multitudine de coafuri cu un buget minim.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Elite Rowenta CF3312F0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.