Hansa BOEI64030030

Cuptoarele incorporabile au devenit extrem de populare in ultima perioada, dat fiind faptul ca tot mai multi oameni aleg sa-si rearanjeze bucaterie cu un design modern, design ce impune utilizarea de aparate electrocasnice cu design, de asemenea, modern. Fara indoiala, cuptoarele incorporabile si, in general, cam toate aparatele electrocasnice incorporabile, respecta foarte bine regula de mai sus si, mai mult de atat, sunt foarte utile pentru economisirea spatiului. Si cum stim cu totii ca spatiul disponibil nu este foarte ingaduitor, cel putin in blocurile vechi, aceste aparate incorporabile sunt tocmai potrivite. Pe segmentul cuptoare incorporabile avem foarte multe modele despre care putem vorbi, de la diverse branduri si cu diverse specificatii. Unul dintre acestea este Hansa BOEI64030030. Nu stiu daca ati observat, dar cei de la Hansa incep sa prinda o cota destul de mare din piata  de electrocasnice din Romania, acest lucru fiind oarecum normal, caci fac produse de calitate la preturi acceptabile. Un pret mai mult decat prietenos are si cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030030, subiectul discutiei noastre de astazi.

Panou de comanda

Chiar daca vorbim despre un cuptor incorporabil cu un pret foarte mic – cel putin comparativ cu restul modelelor disponibile, Hansa BOEI64030030 vine cu elemente moderne, cum ar fi panoul de comanda integrat in acesta. Chiar si un mic afisaj LED este disponibil in acest panou. De-o parte si de cealalta a afisajului aveti selectoarele pentru temperatura si pentru functiile cuptorului, despre care vom vorbi mai pe larg ceva mai jos.

Cumpara cuptorul Hansa BOEI64030030 la un pret foarte bun

Accesorii

La fel ca si in cazul aragazurilor clasice, si cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030030 vine cu accesoriile obisnuite: un gratar realizat din sarma nichelata, o tava pentru coacere, si o tava pentru prajire. Primirea tavii pentru coacere depinde de mai multi factori, asa ca este posibil sa nu o primiti, in functie de magazinul de unde cumparati, lot etc. Din pacate, Hansa BOEI64030030 nu dispune de rotisor, accesoriu a carui utilitate o cunoasteti cu totii. Era si evident ca nu poate sa fie un cuptor perfect si ca trebuie sa lipseasca cate ceva, tinand cont de pretul foarte mic.

Functii

Incheiem aceasta prezentare cu o descriere succinta a functiilor cu care vine Hansa BOEI64030030. Retineti ca pentru pornirea cuptorului trebuie sa selectati atat o functie din cele pe care urmeaza sa le enumeram, cat si sa selectati temperatura la care vreti sa functioneze cuptorul. Prima dintre functiile prezente pe Hansa BOEI64030030 este cea ce permite iluminarea cuptorului, utila pentru momentele in care vreti sa curatati interiorul acestuia. Retineti ca aceasta functie opreste incalzirea cuptorului, chiar daca temperatura este setata la o valoare diferita de 0. Urmatoarele functii pe care vi le ofera cuptorul Hansa BOEI64030030 se refera la modul de incalzire si sunt acestea:

  • elementul superior si cel inferior pornite – presupune incalzirea conventionala a cuptorului;
  • ventilatorul, elementul superior si cel inferior pornite – la fel ca si prima functie, diferenta constand in activarea ventilatorului;
  • gratarul pornit – functie utila pentru rumenirea carnii pe gratar, sau a altor alimente;
  • gratar combinat (gratar si element de incalzire superior) – aceasta functie permite obtinerea unor temperaturi foarte ridicate in partea superioara a cuptorului, deci o rumenire excelenta pentru mancarea dumneavoastra;
  • ventilator si gratar combinat – la fel ca cea dinainte, doar ca se activeaza si ventilatorul. Alimentele se prajesc mai repede (producatorul sustine ca se si imbunatateste gustul alimentelor, personal nu vad de ce s-ar intampla acest lucru).

Vezi aici un pret foarte bun pentru Hansa BOEI64030030

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.