Congelator Arctic AC 256+, 250 L, Clasa A+, Congelare rapida

Congelator Arctic AC 256+

Ce se poate face in situatia in care volumul alimentelor pe care doriti sa le pastrati prin congelare depaseste cu mult capacitatea de stocare pe care o pune la dispozitie congelatorul integrat in aparatul frigorific pe care il detineti? Solutia pe care as alege-o eu este simpla, implicand investirea intr-un congelator dedicat, cum ar fi de exemplu Arctic AC 256+. Pe langa faptul ca veti capata foarte mult spatiu de depozitare, congelatoarele dedicate au si avantajul unei congelari mult mai rapide fata de cele integrate intr-un frigider sau intr-o combina frigorifica. In cazul nostru, aceasta valoare se ridica la 14 kilograme/24h.

Daca va intrebati ce puteti sa gasiti special la congelatorul Arctic AC 256+, merita mentionata prezenta functiei de super-congelare, aceasta fiind destul de importanta si totodata utila in configuratia unui astfel de aparat frigorific. Functia despre care vorbim poate fi folosita atunci cand doriti sa congelati foarte repede alimentele si este ideala atunci cand ati facut foarte multe cumparaturi. De asemenea, expertii spun ca prin congelarea rapida pe care o ofera o astfel de functie, alimentele isi pastreaza mai multi nutrienti fata de cazul unei congelari lente.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Arctic AC 256+

Ca de fiecare data, sfatul meu este ca inaintea achizitionarii oricarui aparat electrocasnic, mai ales in cazul unuia mare cum este Arctic AC 256+, sa va asigurati ca dispuneti de spatiu suficient de amplasare, spatiu care ar fi ideal sa fie pozitionat in proximitatea unei prize, astfel incat sa evitati tragerea de prelungitoare inestetice. Sa trecem la prezentarea dimensiunile, acestea fiind de forma urmatoare: 151cm pe inaltime, 59.5cm pe latime si 60cm pe adancime. De aici rezulta un volum brut total de 250 litri, in care este cuprins volumul net total de 215 litri. Dupa cum se poate observa, spatiul de stocare este destul de generos si este impartit pe sase compartimente, astfel incat sa va puteti sorta foarte usor alimentele in functie de tipul acestora.

Clasa de eficienta energetica la care este incadrat congelatorul Arctic AC 256+ este A+, deci este econom din punct de vedere al consumului de energie electrica, acesta situandu-se in jurul valorii de 263 kWh/an. Din pacate, nu am date despre clasa climatica a acestui congelator pentru a-mi face o idee despre conditiile necesare pentru a obtine acest consum.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Arctic AC 256+

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.