Ondulator BOSCH ProSalon PHC9590

BOSCH ProSalon PHC9590

De mult nu v-am mai vorbit de ondulatoare de par. Asa ca, astazi cred ca ar fi timpul sa va prezint ceva nou. Desi nu este o marca la fel de cunoscuta, cel putin in materie de ingrijire personala si mai ales de ingrijire a parului, pot spune ca in unele zone devanseaza cu mult alte produse de gen care provin de la firme cu renume. Produsul de care va vorbesc este ondulatorul BOSCH ProSalon PHC9590.

Pretul este un picut mai piperat, dar pana la urma trebuie sa punem calitatea produselor pe care le achizitionam pe primul loc, pentru ca asta este cel mai important lucru care ne intereseaza, sa detinem un produs de calitate pe care sa ne bazam oricand si fara sa stam cu stresul, “Oare va merge si de data asta?”. Va garantez ca veti uita de grija aceasta daca va hotarati sa achizitionati acest ondulator.

Cu o putere de 52W, acest ondulator va va asigura o coafura de care puteti fi intr-adevar mandra.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=175358&redirect=ondulatoare%2Fondulator-bosch-prosalon-phc9590-52-w-ceramic-fuchsia-verde–pPHC9590″ text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Are un dispozitiv unic cu 2 degete ce permite realizarea a 4 tipuri diferite de bucle si onduleuri si anume: S-Wave ,Retro-Style, Big Wave si Mini-Curls.

Invelisul ceramic face ca distribuirea caldurii sa se faca uniform pe toata suprafata suvitei, iar parul dumneavoastra va fi protejat fara sa riscati arderea acestuia. Parul dumneavoastra va avea un aspect neted si sanatos.

Displayul este de tip LCD, iar temperatura este afisata pe acesta, temperatura ce poate fi reglata (intre 120 si 200 grade Celsius). Iar daca mai adaug si faptul ca incalzirea se face rapid si anume in 50 de secunde, cred ca deja v-am convins. A, si inca ochestie foarte utila, tastele se blocheaza automat pentru evitarea modificarii temperaturii din greseala.

Cablul de alimentare cu lungimea de 3m va va da o libertate de miscare foarte mare, iar cordonul are o prindere flexibila pentru a va asigura o mobilitate maxima.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru BOSCH ProSalon PHC9590

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.