Hota Beko BH2X

Beko BH2X

Bucataria este una dintre cele mai frecventate incaperi dintr-o casa deoarece in primul rand este locul in care pregatim hrana pentru familiile noastre. Aragazul in general duce tot greul intr-o bucatarie si de aceea trebuie sa-i oferim si lui un mic ajutor cum ar fi o hota pentru a impiedica raspandirea in incapere a aburului de la mancare. Oricum, confortul intr-o bucatarie implica un mediu placut si un aer curat asa ca hota ideala ar trebui sa extraga cat mai eficient mirosul de mancare si aburul la un nivel de zgomot cat mai redus. Un exemplu, dupa parerea mea, ar fi hota Beko BH2X.

Caracteristici

Trebuie sa mentionez de la inceput ca exista 2 tipuri de hote si anume: filtranta si cu evacuare de aer. Beko BH2X se incadreaza in cel de-al doilea tip, avand un filtru lavabil din aluminiu. Filtrele de acest tip se spala o data la 2-3 luni in functie de cat de mult se gateste, acestea se spala foarte simplu utilizand doar sapun, ideal este sa nu folositi detergenti puternici pentru ca acestia ataca materialul.

Cumpara hota Beko BH2X

Puterea hotei Beko BH2X este de 120W, putere ce este prezenta la ambele motoare, iar capacitatea de absorbtie este de 323mc/h. As vrea sa mentionez faptul ca puterea electrica a hotei nu trebuie confundata cu puterea de absorbtie deoarece aceasta variaza numai in functie de numarul motoarelor, diametrul tubulaturii de evacuare si puterea lor. Puterea de absorbtie se determina numai de catre producator si se masoara in metri cubi pe ora.

O hota cu evacuare de genul celei prezentate de mine astazi este cea mai potrivita pentru eliminarea cat mai rapida a a aburului si mirosurilor in exterior.

Cei de la Beko au avut o idee destul de buna sa realizeze carcasa din inox si in acest fel, este mult mai usor de intretinut, iar vopseaua carcasei nu se mai ingalbeneste.

Dimensiunile hotei Beko BH2X sunt urmatoarele: 60cm latime, 13cm grosime si 47cm adancime, asa ca fiti atenti pentru ca latimea hotei este obligatoriu sa fie cat cea a aragazului pentru a acoperi intreaga suprafata a acestuia. Instalarea acesteia se face la cel putin 65cm de arzatoarele aragazului.

Avantajele hotei Beko BH2X sunt nenumarate, dintre care as putea mentiona: o capacitate mare de eliminare a mirosurilor, aburului si fumului din timpul gatirii si o mentinere a unei temperaturi placute in bucatarie prin intermediul evacuarii aerului absorbit, acest lucru fiind foarte util mai ales pe perioada verii.

Vezi aici un pret foarte bun pentru hota Beko BH2X

1 thought on “Beko BH2X”

  1. Asta e cam galagioasa, dar nu se specifica daca acei 65 dB sunt la putere maxima sau la treapta 1. Ma interesa si firma Beko dar……….din descriere cam galagioasa !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.