Lada frigorifica Arctic O29++, 284 l, Clasa A++

Arctic O37++

Dintre noile modele de aparate frigorifice ce au devenit disponibile pe piata romaneasca in ultima vreme, remarcam si gama de lazi frigorifice scoase pe piata de compania Arctic, un brand reputabil in domeniu, ce inspira incredere gratie parcursului foarte bun si lipsit de probleme pe care l-au avut la noi in tara. Cea mai mare lada frigorifica din aceasta noua serie este Arctic O37++, un “monstru” destinat exclusiv celor ce au nevoie de o capacitate de stocare fantastic de mare a produselor congelate. Practic, daca primiti cantitati mari de carne de la o ruda dintr-o zona rurala, sau stati intr-o astfel de zona si aveti nevoie de o capacitate mare de pastrare la congelat, aceasta lada frigorifica O37++ poate fi ceea ce cautati.

Chiar daca are dimensiuni considerabile, lada frigorifica Arctic O37++ se poarta cu blandete cu factura dumneavoastra la energie electrica, caci incadrarea in clasa de eficienta energetica A++ asigura o comportare excelenta din punct de vedere al consumului, acesta fiind utilizat intr-un mod cat mai rational cu putinta. Practic, cam aceasta ar fi diferenta dintre O37++ si modelul mai vechi, similar din punct de vedere al restului de caracteristici. Modelul mai vechi era incadrat doar la clasa de eficienta A+, deci avea performante energetice mai slabe.

In final, trebuie sa ne legam si de unul dintre avantajele clare pe care o lada frigorifica le are fata fata de o combina sau un congelator dedicat. Acest avantaj se refera la capacitatea de congelare net superioara, capacitate care in cazul lui Arctic O37++ ajunge la valoarea de 22 kilograme pe 24 ore. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata si capacitatea de stocare a alimentelor, despre care vorbeam la inceputul articolului. Astfel, trebuie sa stiti faptul ca Arctic O37++ pune la dispozitie un volum de 350 litri, deci loc mai mult decat suficient pentru a pastra la congelat o multime de alimente.

Vezi aici un pret foarte bun pentru lada frigorifica Arctic O37++

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.