Lada frigorifica Arctic O29++, 284 l, Clasa A++

Arctic O29++

Arctic este una dintre companiile ce au o puternica reputatie pe piata aparatelor electrocasnice, motiv pentru care in momentul in care acestia lanseaza un produs nou, lumea are incredere si cumpara, stiind ca vor primi un aparat de calitate, care ii va servi pentru multi ani, fara sa fie nevoie de interventii asupra lui ce ar consta in reparatii sau inlocuire de piese. In orice caz, si daca se intampla sa fie nevoie de astfel de reparatii, cei de la Arctic ofera una dintre cele mai mari garantii de pe piata, de 36 luni, ceea ce adauga un nivel suplimentar de incredere in produsele pe care le dezvolta. Unul dintre acestea, chiar un model recent lansat, este lada frigorifica Arctic O29++.

Arctic O29++ este o lada frigorifica ce poate fi incadrata undeva la clasa medie, ca si capacitate de stocare. Astfel, aceasta adaposteste un volum net de 284 litri, incadrati intr-un volum brut de 288 litri. Daca sunteti de parerea ca aceasta valoare a volumului indeplineste conditiile pe care vi le-ati impus cand v-ati hotarat sa cumparati o lada frigorifica, bineinteles, ma refer la conditii din punct de vedere al capacitatii, atunci poate ar trebui sa luati in considerare pe O29++. Ca sa va faceti o idee si despre spatiul ocupat de lada in discutie, caci este important sa aveti certitudinea ca aveti loc unde sa o amplasati, trebuie sa stiti ca dimensiunile exterioare sunt 128.5 x 86 x 72.5cm, adica inaltime x latime x adancime.

Apropo, printre avantajele de necontestat ale unei lazi frigorifice, comparativ cu alte forme de congelare, incluzand aici congelator dedicat sau ca parte componenta dintr-o combina frigorifica, se numara si autonomia foarte mare in cazul in care se opreste curentul electric. Mai ales daca stati la casa, prin diverse zone in care curentul mai obisnuieste sa cada pentru perioada mari de timp, fara ca nimeni sa intervina, lada frigorifica Arctic O29++ vine in sprijinul dumneavoastra, caci ofera o autonomie de 67 ore.

Vezi aici un pret foarte bun pentru lada frigorifica Arctic O29++

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.