Lada frigorifica Arctic O29++, 284 l, Clasa A++

Arctic O23++

O lada frigorifica presupune, in general, o capacitate de stocare foarte mare a alimentelor congelate, motiv pentru care foarte multa lume opteaza pentru asa ceva, in cazul in care congelatorul din componenta combinei frigorifice pe care o detin nu mai face fata la cantitatea mare de alimente ce necesita congelare. Totusi, pentru cei ce isi doresc o lada frigorifica dar nu au nevoie de una exagerat de mare sau pur si simplu nu vor sa plateasca prea mult pentru asa ceva, exista varianta achizitionarii unui model mai mic, o solutie excelenta fiind Arctic O23++, recent aparuta pe piata si dezvoltata de o companie arhicunoscuta in domeniul electrocasnicelor, asa cum este Artctic.

Chiar daca este destul de mica, comparativ cu restul aparatelor din aceasta gama, lada frigorifica Arctic O23++ are totusi niste dimensiuni considerabile, astfel incat va propun sa faceti niste masuratori pentru a fi siguri ca dispuneti de suficient spatiu liber pentru a plasa noua lada O23++, bineinteles, ideal ar fi in preajma unei surse de curent electric, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la prelungitoare, care in majoritatea cazurilor se vor dovedi inestetice, daca nu aveti cum sa le ascundeti. Astfel, dimensiunile lui Arctic O23++, de care va trebui sa tineti cont atunci cand faceti masuratorile sunt: inaltime de 110.1cm, latime de 86cm si adancime de 72.5cm.

In cazul in care va intrebati de la ce anume vin plusurile din denumirea produsului Arctic O23++, raspunsul este simplu. Acele plusuri provin de la clasa de eficienta energetica foarte buna in care este incadrata aceasta lada frigorifica. Ca sa nu va tin in suspans, clasa este A++, ceea ce garanteaza o optimizare extrem de buna a consumului de energie electrica, astfel incat puteti fi siguri ca nu platiti bani degeaba la factura. Oarecum referitor tot la curent, in cazul in care vi se opreste alimentarea cu energie electrica, Arctic O23++ pune la dispozitie de 67 ore.

Vezi aici un pret foarte bun pentru lada frigorifica Arctic O23++

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.