Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA

Zanussi ZFC21400WA

Zanussi ZFC21400WA nu este cea mai incapatoare lada frigorifica pe care o puteti gasi pe piata, dar cei 210 litri pe care ii poate prelua asigura o capacitate de stocare a alimentelor suficient de buna pentru cumparatorii obisnuiti. Daca si dumneavoastra considerati ca este cazul sa achizitionati o lada frigorifica, puteti opta cu incredere pentru acest model, caci, pe langa pretul foarte bun cu care se comercializeaza si brandul puternic ce l-a dezvoltat, mai vine si cu o serie de caracteristici interesante si utile, pe care le vom vedea pe parcursul acestui articol. Zanussi ZFC21400WA provine dintr-o gama mai larga de lazi frigorifice a acestui producator, mai mici sau mai mari, asa ca daca nu sunteti hotarati ca cei 210 litri oferiti de aceasta lada sunt suficienti pentru dumneavoastra sau, din contra, este o capacitate prea mare, puteti sa va orientati catre un alt model din aceasta gama, caracteristicile fiind similare.

Consum de energie

Asa cum este normal, printre primele detalii despre care trebuie sa va interesati la un aparat electrocasnic de mari dimensiuni sunt cele referitoare la consum. In primul rand, trebuie sa ne uitam la eficienta lui Zanussi ZFC21400WA, eficienta ce a fost stabilita in conformitate cu prevederile normelor europene. Aceasta este de clasa A+, deci destul de bine, astfel incat avem siguranta ca aceasta lada consuma energie electrica intr-un mod justificat. Din acest motiv am si adus aminte de reglementarile europene, caci este important sa stiti ca aceste clase de eficienta energetica nu se acorda oricum, ci sunt niste conditii clare ce trebuie indeplinite de fiecare tip de aparat, astfel incat acesta sa poata face parte dintr-o anumita clasa. Daca aceasta clasa nu va spune nimic, sa abordam problema un pic altfel si sa spunem ca Zanussi ZFC21400WA inregistreaza un consum de energie electrica anual de 227 kWh/an. Dupa cum puteti observa si dumneavoastra, Zanussi ZFC21400WA are un consum destul de rezonabil pentru un aparat atat de mare.

Comanda online lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA

Dezghetare

Singura grija pe care o veti avea cu aceasta lada frigorifica se refera la dezghetare, atunci cand situatia o impune. Zanussi ZFC21400WA se dezgheata manual, asa o sa trebuiasca sa urmati instructiunile si sa va inarmati cu rabdare pentru a rezolva aceasta problema. Pentru o buna functionare a lazii frigorifice, producatorul recomanda sa nu lasati stratul de gheata sa depaseasca 15mm, poate chiar nici 10mm si sa porniti dezghetarea imediat ce sesizati ca grosimea ghetii a depasit aceasta valoare. Practic, dezghetarea se face la fel cum se intampla la toate aparatele frigorifice. Scoateti alimentele si pozitionati in vase, le infasurati etc., scoateti aparatul din priza si asa mai departe. Zanussi ZFC21400WA este dotat cu un dop pentru scurgerea apei in momentul dezghetarii, dop pe care o sa trebuiasca sa-l scoateti si sa colectati apa provenita din dezghetare. Cand dezghetarea s-a terminat, nu va ramane decat sa uscati interiorul lui Zanussi ZFC21400WA, sa reporniti aparatul si sa-l lasati un timp sa functioneze, iar apoi sa readaugati alimentele la locul lor.

Diverse

Cateva cuvinte trebuie spuse si in ceea ce priveste dimensiunile lazii frigorifice Zanussi ZFC21400WA, astfel incat sa va puteti decide in cunostinta de cauza asupra locului in care veti pozitiona aparatul de fata, in cazul in care va decideti ca este potrivit pentru dumneavoastra si vreti sa-l cumparati. Iata care sunt dimensiunile ce caracterizeaza lada Zanussi ZFC21400WA: inaltime de 868 milimetri, latime de 795 milimetri, adancime de 665mm. Tinand cont de aceste dimensiuni, puteti sa masurati si sa stabiliti locul in care veti pozitiona viitoarea dumneavoastra lada frigorifica.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Zanussi ZFC21400WA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.