Zelmer 43Z010

Masina de paine Zelmer 43Z010

Va ganditi de ceva vreme sa achizitionati o masina de facut paine, insa parca nimic nu v-a convins pana acum? Ei bine, eu m-as incumeta astazi sa va recomand masina de facut paine Zelmer 43Z010. Folosirea unei masini de acest tip va fi usurata de o multitudine de tipuri de programe care permit realizarea de aluaturi necoapte cum ar fi cele pentru pizza sau paste, gemuri si in mod special o gramada de tipuri de paine ( simpla, alba, cu sau fara sare, cu seminte, s.a.m.d. ). Retelele de paine care pot fi facute in aceasta masinarie sunt nelimitate, in functie de gusturile, necesitatile si posibilitatile dumneavoastra, puteti realiza de la paine simpla la paine cu fructe sau paine cu sunca si ceapa.

Una dintre cele mai indragite functii a unei masini de facut paine este faptul ca are capacitatea sa-i putem programa procesul de finalizare la o ora prestabilita de noi, cum ar fi dimineata devreme pentru a putea servi paine calda si proaspata la micul dejun.

Specificatii

Masina de paine Zelmer 43Z010 are o capacitate maxima de 1000gr si o putere de 450W. Rumenirea aluatului se poate face pe 3 nivele diferite de rumenire si anume: light – deschis, medium – mijlociu si dark – inchis. iar posibilitatea de alegerede programe este limitata la 12.

Tabloul de comanda este format dintr-un display de tip Lcd ce va fi afisa informatiile cu privire la programul ales de catre dumneavoastra, timpul ramas pana la terminarea programului, precum si gradul de rumenire selectat in prealabil. Ca butoane gasim: butonul Start/Stop – pornim sau incheiem programul, butonul de timer – setarea ceasului, cel de Color – pentru reglarea nivelului de rumenire, butonul Menu – pentru a putea selecta programul dorit si butonul Loaf care are scopul de a va ajuta sa setati greutatea.

Cumpara Zelmer 43Z010 la un pret foarte bun!

Masina paine Zelmer 43Z010 are in plus niste functii foarte interesante care vom descoperi ca vor fi foarte utile. Functia de semnalizator acustic care se va declansa atunci cand: selectam programul dorit, in timpul celui de-al doilea proces de amestecare al aluatului pentru a va atentiona cand puteti adauga in aluat ingredientele de tipul fructelor, semintelor, alunelor s.a.m.d.

Functia de memorie – atunci cand are loc o scurta intrerupere in alimentarea cu energie electrica ( maxim 5 minute ), programul setat de dumneavoastra va fi retinut si va reporni o data ce aparatul incepe sa se realimenteze cu energie electrica. Functia de siguranta – in cazul in care dupa functionarea ulterioara a aparatului, temperatura este inca inalta, pentru a putea incepe derularea unui program apasati butonul Start iar pe display va aparea E 01 si in plus veti fi atentionati si acustic. In acest caz, tineti apasat cateva secunde butonul de Start/Stop pana cand dispare anuntul de care v-am zis un pic mai sus si apoi inlaturati recipientul de coacere si asteptati pana cand aparatul se raceste.

Un inconvenient al masini de facut paine Zelmer 43Z010 ar fi faptul ca paletele de framantat lasa urme pe fundul painii, insa pana la urma chiar nu cred ca acest lucru poate fi considerat un dezavantaj prea mare. Daca pana la urma chiar va deranjeaza acest aspect, puteti de asemenea sa scoateti aluatul dupa cea de-a doua framantare si sa-l introduceti in cuptorul clasic.

Ceea ce cred ca este foarte important de stiut este faptul ca trebuie sa incercati sa nu utilizati cantitati mai mari decat cele ce sunt prevazute in retete pentru ca in cel mai bun caz nu o sa va iasa rezultatul dorit. Worst case scenario ar fi ca excesul de aluat sa iasa din tava si sa ia foc in momentul cand se atinge cu rezistentele de coacere.

Vezi aici un pret foarte bun pentru masina Zelmer 43Z010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *