Zelmer 34Z015

Cantar de bebelusi Zelmer 34Z015

Astazi m-am hotarat sa va prezint un produs care se adreseaza unei categorii mai speciale si anume proaspetelor mamici. Cu toate stim cat de util in viata unui bebelus este un cantar, asa ca, propunerea mea pentru dumneavoastra este cantarul pentru bebelusi Zelmer 34Z015.

Un asemenea produs este absolut esential mamicilor pentru monitorizarea cresterii corespunzatoare a micutilor. Forma ergonomica deosebita a cantarului, precum si paturica cu care va va fi livrat acesta, va face ca cel mic sa se simta in siguranta si protejat pe tot parcursul procesului de cantarire. Platforma de cantarire este de asemenea neteda  si cu un design usor curbat pentru a-i oferi bebelusului dumneavoastra tot confortul din lume.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=253464&redirect=cantar-de-bebelusi-zelmer-34z015-20-kg-zm-5900215013480%2Fpd%2FE6MYDBBBM%2F” text=”Il poti cumpara de aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Functia Play a Tune va face ca tonurile jucause sa-i capteze atentia copilului pentru a-l putea ajuta sa se calmeze totul ca dumneavoastra sa puteti sa va desfasurati activitatea de cantarire fara niciun fel de disconfort. Capacitatea maxima de incarcare este de 20 de kilograme, cantarul Zelmer fiind dotat si cu functia de cantarire multipla, iar acuratetea de masurare este de 0.02 kilograme. In plus, mai este dotat si cu un indicator de suprasarcina, acest indicator este constituit dintr-un sunet de avertizare in cazul depasirii greutatii maxime admise. Afisajul este de tip lcd digital electronic, iar indicatorul de baterie descarcata va va avertiza de fiecare data cand este nevoie schimbarea acestora. Dupa terminarea procesului de cantarire, acesta se va opri automat pentru a ajuta la conservarea duratei de viata a bateriilor.

Functia Tara va permite scaderea greutatii scutecului sau paturici atunci cand micutul este cantarit, iar functia de blocare greutate va va permite sa masurati greutatea si in cazul in care bebelusul se misca

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Zelmer 34Z015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *