Zanussi ZRT23100WA

img291663_14052013165642_0_350x350c_j8v0

Vorbim astazi despre Zanussi ZRT23100WA, un frigider a carui atu principal este pretul foarte bun cu care poate fi cumparat, momentan beneficiind si de o mica reducere, facandu-l astfel si mai atragator pentru potentialii cumparatori. Daca si dumneavoastra sunteti una dintre persoanele ce se intereseaza in acest moment de performantele lui Zanussi ZRT23100WA, va invit sa parcurgem impreuna caracteristicile acestui aparat frigorific si sa vedem la ce ne putem astepta de la acesta. Ca sa incepem cu detaliul cel mai important, trebuie spus ca acest aparat nu are o capacitate de stocare extrem de mare a alimentelor, deci nu este recomandat familiilor cu foarte multi membri, doar in cazul in care nu se obisnuieste pastrarea unei cantitati mari de mancare in frigider.

Capacitate si compartimentare

Daca tot am adus in discutia capacitatea lui Zanussi ZRT23100WA de a pastra alimentele dumneavoastra, sa mergem mai departe si sa vedem modul exact in care se prezinta aceasta capacitate. Astfel, vorbim despre un volum net total de 228 litri, ce se imparte pe doua directii. In primul rand, ca sa incepem de jos in sus, 184 litri sunt rezervati racitorului iar restul de 44 litri revin congelatorului. Sa discutam pe scurt si despre compartimentare, unde putem intalni trei rafturi din sticla in partea de frigider, alaturi de o cutie suficient de mare, menita pentru depozitarea legumelor si a fructelor. Trei suporturi sunt disponibile si pe usa lui Zanussi ZRT23100WA, dintre care cel de la partea superioara este dotat cu capac, avand ca scop stocarea de oua. Iata-ne ajunsi si la congelator, unde vorbim despre doua compartimente separate printr-un raft realizat din grilaj metalic. Despre congelator trebuie sa mai spunem si ca are o capacitate de congelare de 3 kilograme/24 ore.

Cumpara Zanussi ZRT23100WA la un pret foarte bun

Eficienta si consum

Pentru un consum optim de energie electrica, este important sa aveti grija la modul de folosire a acestuia, sa nu lasati usile deschise, sa nu bagati mancare calda si toate celelalte sfaturi clasice. Insa, important este si modul in care este optimizat din punct de vedere tehnologic aparatul frigorific, astfel incat sa-si poata aduce si el aportul la consumul optim de energie electrica. Acest lucru poate fi demonstrat prin clasa de eficienta energetica, capitol la care Zanussi ZRT23100WA a fost introdus in clasa de eficienta A+, deci este un aparat destul de performant, din acest punct de vedere. De asemenea, trebuie sa mai adaugam ca valoarea consumului, in cazul unei intrebuintari corespunzatoare a acestuia, este de 237 kwh/an – conform determinarilor facuta in concordanta cu prevederile directivei europene 2010/30/EC. Tot la acest capitol trebuie sa vorbim si despre clasa climatica, caci respectarea acesteia are o influenta destul de mare asupra performantelor energetice ale noului dumneavoastra frigider. Din fericire, nu este greu sa respectati aceasta clasa climatica, Zanussi ZRT23100WA facand parte din trei clase climatice, paleta de temperaturi ambientale fiind larga. Vorbim despre clasele climatice SN-N-ST, ceea ce inseamna ca trebuie sa asigurati frigiderului o temperatura ambientale cuprinsa intre 10 si 38 grade Celsius.

Diverse

Mai sunt cateva detalii de care ar trebui sa tineti cont, in cazul in care va surade ideea achizitionarii frigiderului Zanussi ZRT23100WA. Unul dintre aceste detalii ar fi setul de dimensiuni sub care acest aparat frigorific a fost construit, astfel incat sa va puteti face o idee asupra locului in care il veti amplasa. Astfel, avem o inaltime de 140.4 centimetri, o latime de 54.5 centimetri si o adancime de 60.4 centimetri. De asemenea, trebuie sa mentionam si nivelul de zgomot pe care il atinge ZRT23100WA, acesta situandu-se in jurul valorii de 40 dB, deci vorbim despre un aparat relativ silentios.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Zanussi ZRT23100WA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *