Whirlpool ADP450WH

65117

Popularitatea in continua crestere in Romania a masinilor de spalat vase este evidenta. La fel de evidenta este si dorinta oamenilor de a scapa de activitatea complet neplacuta a spalarii vaselor de mana, singura solutie fiind achitionarea unei masini de spalat vase. Un exemplu potrivit este Whirlpool ADP450WH, masina care are cateva caracteristici importante: este printre cele mai bine vandute modele in momentul actual, se poate cumpara la un pret foarte prietenos, si, nu in ultimul rand, este produsa de Whirlpool, o companie cu mare traditie pe acest segment. Bineinteles, experienta acestora nu se limiteaza doar la masini de spalat vase, ci se extinde la foarte multe tipuri de aparate electrocasnice, motiv pentru care este unul dintre cei mai bine vazuti producatori, cel putin in momentul de fata. Chiar daca nu este foarte scumpa, Whirlpool ADP450WH include in specificatiile sale tot ce este necesar pentru o spalare corespunzatoare a vaselor, oricat de murdare s-ar intampla sa fie acestea.

Eficienta si capacitate

Dat fiind faptul ca Whirlpool ADP450WH este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase disponibile pe piata romaneasca, trebuiau sa existe si anumite lucruri mai putin reusite. Spre exemplu, unul dintre aceste aspecte mai putin pozitive este comportarea energetica. Astfel, Whirlpool ADP450WH este incadrata in clasa de eficienta energetica A, lucru ce nu garanteaza o optimizare desavarsita a consumului de energie electrica. E drept, acest lucru probabil ca nu o sa va afecteze foarte mult, tinand cont de faptul ca nu veti utiliza extrem de intens acest aparat. In ceea ce priveste eficienta la uscare, aceasta masina este incadrata in clasa B. Capacitatea de incarcare este un alt factor important de care trebuie sa tineti cont. In opinia mea, nu conteaza daca o capacitate este ridicata sau scazuta, ci conteaza ca aceasta sa fie potrivita pentru nevoile dumneavoastra si, bineinteles, dimensiunile exterioare ale aparatului sa se incadreze in spatiul pe care il aveti la dispozitie. Whirlpool ADP450WH vine cu o capacitate de incarcare in media a ce putem gasi pe piata, adica 9 seturi.

Cumpara Whirlpool ADP450WH la un pret foarte bun

Programe

Ne-am lamurit in privinta eficientei acestei masini, trebuie acum sa ne lamurim si in privinta programelor de spalat pe care Whirlpool ADP450WH le poate rula. Interesant este ca aceasta ofera programele de baza, plus variatii ale acestora in momentul in care vreti sa utilizati tablete de tip 3 in 1. Haideti sa vedem despre ce este vorba si sa aruncam o privire pe detaliile acestor programe:

  • Intensiv – Cand lucrurile sunt cu adevarat serioase, utilizati cu incredere programul intensiv. Acesta este optim pentru tigai, oale, cratite foarte murdare. Ne putem da seama de eficienta acestui program disponibil pe Whirlpool ADP450WH printr-o simpla privire asupra fazelor de spalare, acestea fiind: prespalare la 50 grade, prespalare, spalare la 60 grade, trei faze de clatire si, in final, uscare. Consumul de energie electrica este de 1.4 kWh iar cel de apa de aproximativ 18.4 litri.
  • Zilnic – Fara indoiala, acesta va fi programul pe care il veti utiliza cel mai des. Este potrivit pentru vase cu grad obisnuit de murdarie si are o durata 171 minute.
  • Eco – In cazul in care aveti de spalat vase mai putin murdare, Whirlpool ADP450WH va propune programul Eco, mult mai scurt fata de cel anterior, durata sa fiind doar de 111 minute si, evident, cu consumuri mai mici. Astfel, avem un consum energetic de 0.7 kWh si un consum de apa de 11 litri.
  • Express – Doar 28 minute sunt necesare pentru rularea acestui program pe Whirlpool ADP450WH. Evident, nu este menit pentru  vase foarte murdare. De asemenea, retineti si ca include doar spalare si clatire, deci nu va usca vasele.
  • Prespalare – Prespalarea dureaza 11 minute si este potrivita pentru situatiile in care nu vreti sa spalati vasele pe moment, dar nici nu vreti ca resturile de mancare sa se intareasca pe acestea. Consumul de energie electrica este insignifiant iar consumul de apa este de 6 litri.
  • Intensiv+3in1; Zilnic+3in1; Eco+3in1 –  Asa cum va spuneam, Whirlpool ADP450WH ofera si variatii ale programelor de baza in cazul in care folositi tablete 3in1. Singurele diferente notabile se refera la cresterea temperaturilor.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool ADP450WH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *