Whirlpool WTLS65912 ZEN

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65912 ZEN

Masinile de spalat Whirlpool sunt prima optiune pentru o multime de oameni care isi doresc masini de spalat cat mai performante, care sa ii ajute la economie de detergent si de energie si care sa poata sa ofere performanta.

Cum Whirlpool WTLS65912 ZEN este construita de aceasta companie, exista o prima garantie ca este o masina de cea mai buna calitate. Cu toate astea, acest lucru trebuie sa fie demonstat. Whirlpool WTLS65912 ZEN nu este tocmai o masina de spalat normala, oferind o incarcare verticala si un aspect ceva mai deosebit. Acest lucru insa, sporeste eficienta, mai ales pentru cei care au destul de putin spatiu de desfasurare.

Aspectul lui Whirlpool WTLS65912 ZEN

Desi nu seamana cu o masina de spalat normala, Whirlpool WTLS65912 ZEN arata bine. Este construita cu bun gust si prezinta o simplitate foarte eleganta. Este o masina de spalat alba si are doar mici insertii de culoare, atunci cand vine vorba despre informatii si despre afisajul LED.

Comanda Whirlpool WTLS65912 ZEN la un pret foarte bun

Este ceva mai ingusta decat o masina de spalat normala, insa este si ceva mai inalta. Acest lucru permite o capacitate de incarcare generoasa.

Vei descoperi o masina de spalat foarte flexibila in ceea ce priveste modul in care poate fi pozitionata, construita din materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi polipropilena sau otelul inoxidabil.

Care sunt tehnologiile pe care le ofera Whirlpool WTLS65912 ZEN?

Fiind Whirlpool, nu lipseste tehnologia al 6-lea simt. Pe langa aceasta insa, exista si o multime de alte tehnologii care contribuie la eficienta masinii de spalat.

  • Al 6-lea simt. Este o tehnologie cunoscuta deja in intreaga lume pentru eficienta de care da dovada. Practic, masina de spalat reuseste sa recunoasca tipul de incarcatura si greutatea acesteia si spala hainele in asa fel incat eficienta sa fie maxima. Datorita acestei tehnologii exista deopotriva eficienta energetica, cat si in ceea ce priveste economia de timp. Whirlpool WTLS65912 ZEN este dotata si cu al 6-lea simtp Colours, ceea ce inseamna ca poti seta culorile hainelor, iar masina de spalat reuseste sa faca diferenta si sa le spele in functie de acest criteriu;
  • Tehnologia ZEN. Datorita acestei tehnologii, Whirlpool WTLS65912 ZEN reuseste sa fie cea mai silentioasa masina de spalat cu incarcatura verticala, oferind performanta maxima in deplina liniste. Astfel, poti sa speli cu usurinta indiferent de ora si sa nu iti faci probleme in legatura cu poluarea fonica. Practic, aceasta tehnologie inlocuieste transmisia traditionala cu curea, cu un motor care are tractiune de inalta performanta si roteste tamburul direct. Astfel, rezulta mai putine vibratii si mai putin zgomot. Zgomotul la spalare este de doar 51 de decibeli, in timp ce zgomotul la stoarcere ajunge la 72 de decibeli, in ciuda programului care are nu mai putin de 1200 de rotatii pe minut;
  • Program de spalare rapida. Spalarea in 15 minute este aproape imposibila la alte masini de spalat. La Whirlpool WTLS65912 ZEN este o realitate. Hainele putin murdare le poti spala in doar 15 minute si te poti bucura de economie maxima. Nu necesita mai mult de 3 kg de apa iar temperatura la care este executat este de doar 20-30 de grade Celsius;
  • Motor CIM. Este un motor care este controlat prin inductie si nu are perii. Astfel, este garantata silentiozitatea, precum si stabilitatea. Datorita acestui motor, masina de spalat poate sa functioneze fara probleme chiar si 25 de ani, oferind eficienta energetica cu pana la 5% mai mare decat in cazul masinilor de spalat normale;

Alte specificatii

Whirlpool WTLS65912 ZEN face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si din clasa de eficienta energetica la uscare A. Este un punct forte ca poate sa si usuce haine, deoarece in felul acesta poti folosi hainele la doar cateva minute dupa ce se termina programul de spalare si de uscare.

Ai la dispozitie o multime de programe, numarul lor fiind de 14. Sunt programe destinate unor tipuri de tesaturi, dar si unor anumite tipuri de culori.

Este o masina de spalat sigura, dispunand de sistem de siguranta impotriva copiilor si de un sistem de detectare spuma, care o face sa fie sigura inclusiv in momentele in care nu esti acasa si ea este in functiune. Asadar, este o masina potrivita pentru orice imprejurare, la care eficienta este cuvant de ordine.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool WTLS65912 ZEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *