Whirlpool WTE 2511 A+W

res_384b22806b9fc31e466d5ce5102058a1_350x350c_3svi

Un nou aparat frigorific a aparut de curand pe piata din Romania. Este vorba despre frigiderul Whirlpool WTE 2511 A+W, un aparat ce se poate cumpara la un pret foarte bun, comparativ cu ceea ce poate sa ofere. In cadrul acestui articol vom incerca sa facem o scurta analiza a caracteristicilor tehnice ale acestui frigider si vom incerca sa punctam cele mai importante detalii pe care acesta la prezinta. Apropo, momentul de fata este foarte potrivit pentru achizitia acestui frigider, caci prin unele magazine puteti gasi reduceri de pret, altele oferind un cadou pe loc la cumpararea acestuia.

Capacitate si compartimentare

Whirlpool WTE 2511 A+W poate fi incadrat la clasa medie, din punct de vedere al capacitatii, deci, daca interesul dumneavoastra este manifestat in directia achizitionarii unui aparat frigorific de aceset tip, WTE 2511 A+W poate fi ceea ce cautati. Volumul net total este de 252 litri, volum ce este impartit catre partea de racitor si catre cea de frigider. Cei de la Whirlpool au acordat un volum de 53 litri congelatorului, in timp ce racitorul dispune de 199 litri. Volumul poate crea o oarecare confuzie, motiv pentru care va recomand sa aruncati o privire si pe dimensiunile de constructie ale acestui frigider, si anume: inaltime de 1660 milimetri, latime de 550 milimetri si adancime de 580 milimetri. Referitor la compartimentare, sa spunem ca sunt disponibile patru rafturi din sticla, alaturi de o cutie pentru legume si fructe. Pe usa lui Whirlpool WTE 2511 A+W gasim patru suport iar congelatorul este construit pe un singur compartiment.

Cumpara Whirlpool WTE 2511 A+W la un pret foarte bun

Consum si eficienta

Sa incepem cu inceputul. Whirlpool WTE 2511 A+W face parte din clasa de eficienta energetica A+, fapt ce garanteaza un consum optimizat de energie electrica. Apropo, aceasta incadrare a fost facuta conform directivei europene 2010/30/EC, deci este ceva standardizat, in care putem avea incredere. In ceea ce priveste consumul estimativ, vorbim despre 0.62 kW/24h, respectiv un consum anual de 226 kWh/an. Asa cum ati observat, am notat ca acestea sunt consumuri estimative, in conditii de exploatare normale ale frigiderului, consumurile reale variind in functie de modul in care il folositi, temperatura ambientala din camera in care il amplasati etc. Trebuie sa mai adaug un lucru, apropo de temperatura ambientala, si anume ca Whirlpool WTE 2511 A+W apartine de doua clase climatice, adica SN si ST. De fapt, de ce ne intereseaza acest lucru? Simplu. Cele doua clase pe care le-am mentionat presupun o temperatura ambientala optima de functionare pentru frigider cuprinsa intre 10 si 38 grade Celsius. Astfel, pentru a obtine cele mai bune performante pentru Whirlpool WTE 2511 A+W, trebuie sa respectati acest lucru.

Diverse

Sa continuam cu inca niste detalii, zic eu, importante, in ceea ce priveste congelatorul aparatului frigorific Whirlpool WTE 2511 A+W. Pentru inceput, trebuie sa stiti ca acesta dispune de o capacitate de congelare de 2.5 kilograme/24 ore. In continuare, sa mai adaugam si ca modul de dezghetare a congelatorului este manual si nu dispune de functii speciale, cum ar fi congelarea rapida. Pe de alta parte, un aspect pozitiv apare in privinta congelatorului, si anume notarea acestuia cu 4 stele, maximul ce poate fi atins, conform normelor europene. Practic, acest lucru inseamna ca se poate atinge o temperatura de -18 grade Celsius. Inca un lucru mai este important in cazul notarii lui Whirlpool WTE 2511 A+W cu 4 stele, si anume faptul ca este creat pentru congelarea alimentelor proaspete, spre deosebire de treptele inferioare ale acestui clasament, unde se permite doar introducerea si pastrarea de alimente deja congelate.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool WTE 2511 A+W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *