Whirlpool MWD301WH

Cuptor cu microunde Whirlpool MWD301WH

O bucatarie moderna nu poate sa nu contina un cuptor cu microunde. Desi nu este cel mai scump element din bucatarie, acesta trebuie ales cu cea mai mare atentie, mai ales daca esti un utilizator care tine atat la performanta, cat si la aspect.

Vei gasi pe piata zeci de modele, care mai de care mai interesante, insa este ideal sa optezi pentru o varianta construita de o companie pe care o cunosti si care ti-a demonstrat calitatea ori de cate ori a avut ocazia si care are grija de fiecare detaliu al cuptoarelor pe care le realizeaza.

Unul dintre cuptoarele carora ai putea sa le dai atentie este Whirlpool MWD301WH, o varianta foarte interesanta, care vine cu un aspect placut, cateva functii deosebite si evident, un pret caruia buzunarul tau sa ii faca fata cu brio.

Aspect

Din punct de vedere al aspectului, Whirlpool MWD301WH nu iese exagerat de mult in evidenta. Este un cuptor cu microunde alb si compact, cu cateva insertii de negru si doua butoane pentru setarea temperaturii si a timpului in care isi face treaba. Acesta are dimensiuni cat se poate de normale, putand sa se potriveasca cu usurinta in orice incapere.

Este potrivit atat pentru bucatariile luminoase, care ofera un aspect futurist si placut, cat si pentru cele clasice, aducand un aer noul.

Daca vrei sa iti faci o idee despre dimensiunile sale, acesta are o latime de 456 mm, o adancime de 359 mm si o inaltime de 286 mm. Astfel, odata ce l-ai achizitionat nu va trebui sa iti faci probleme in legatura cu pozitionarea lui, deoarece poate sa stea cu usurinta oriunde.

Daca vrei sa il muti dintr-un loc in altul, poti face si acest lucru cu usurinta, deoarece are doar 13.4 kg. Practic, oricine poate sa il ridice si sa il mute, fara un efort considerabil.

Deschiderea usii se face cu ajutorul unui maner, care este pozitionat foarte interesant si ofera si el un aspect deosebit de placut cuptorului.

Comanda Whirlpool MWD301WH la un pret foarte bun

Detalii tehnice

In ceea ce priveste detaliile tehnice, Whirlpool MWD301WH este dotat cu exact atat cu cat are nevoie. Acesta este un cuptor cu microunde care se evidentiaza prin distributia 2D a microundelor, care asigura o incalzire uniforma a preparatului si prin functia Mentinere la cald, cu ajutorul careia iti poti mentine mancarea calda, oricat timp doresti.

Capacitatea sa este de 20 de litri, destul de mare incat sa poti incalzi o oala generoasa de mancare, pentru mai mult de 2 persoane. Aceasta va sta pe un platou rezistent, cu diametru de 272 mm, pe care il poti spala foarte usor, printr-un simplu jt de apa.

Whirlpool MWD301WH este controlat mecanic, asadar, ori de cate ori vrei sa incalzesti ceva, tot ce trebuie sa faci este sa setezi timpul de incalzire si puterea cu care vrei sa iti fie incalzita mancarea.

Puterea maxima este de 700 W, asadar, te poti bucura de o incalzire rapida si eficienta.

Reguli de folosire

Evident, exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti, pentru a te putea bucura de cuptor pe termen lung:

  • Aseaza-l intotdeauna pe o suprafata cat mai stabila si neteda, pentru a nu exista riscul de accidentare;
  • Nu il aseza langa o sursa de caldura, deoarece are nevoie de ventilatie. Trebuie sa aiba minim 30 de centimetri deasupra si spatiu generos in stanga, in dreapta si in spate;
  • Nu utiliza un cablu prelungitor. Acesta trebuie sa fie introdus direct intr-o priza. Daca ai un cablu mult prea scurt, trebuie sa rogi un electricean sa iti monteze o priza in apropierea aparatului.

Whirlpool MWD301WH este asadar un cuptor cu microunde care ofera exact atat cat trebuie pentru o bucatatrie cat se poate de bine dotata. Este mic, este elegant, consuma putin curent electric si poate incalzi mancarea repede, cu o eficienta maxima. In plus, este usor, putand fi deplasat in orice loc, fara prea mari probleme si dispune de functii deosebite, cum ar fi cea de mentinere a temperaturii, prin care iti poti mentine mancarea calda pentru o perioada mai lunga de timp. Este asadar un cuptor dedicat tuturor celor care isi doresc eficienta, calitate si un pret cat se poate de mic.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool MWD301WH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *