Whirlpool AWO/C62200

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C62200

Masina de spalat construita de cei de la Whirlpool este ideala pentru orice casa, deoarece este compacta, spala foarte bine si arata bine. In plus, este construita cu tehnologii moderne care reusesc sa protejeze tesaturile si sa ofere eficienta maxima in spalare.

Aspectul lui Whirlpool AWO/C62200

Whirlpool AWO/C62200 te va atrage inca de la prima privire. Nu este o masina de spalat care sa vina cu ceva iesit in comun, insa simplitatea sa este perfecta. Culoarea alba este eleganta si ofera senzatia de curatenie iar finisajele sunt de buna calitate si sunt foarte bine imbinate. Exista mici insertii de negru, insa acestea sunt prezente doar in cazul informatiilor si a afisajului LED.

Dimensiunile acestei masini de spalat sunt cat se poate de normale, asadar, nu trebuie sa faci nicio modificare in cazul in care vrei sa iti schimbi masina veche. Inaltimea este de 84.5 cm, latimea de 59.5 cm iar adancimea de 52 cm.

Dimensiunile sunt perfecte pentru a permite o incarcatura generoasa, de pana la 6 kg. Iti vei putea permite, asadar, sa speli mai rar si mai mult si sa faci economie substantiala la apa, curent si chiar si detergent.

Comanda Whirlpool AWO/C62200 la un pret foarte bun

Cu ce iese in evidenta Whirlpool AWO/C62200?

Primul lucru cu care iese in evidenta este, fara doar si poate, tehnologia unica, creata de whirlpool, denumita al 6-lea simt. Aceasta tehnologie ofera rezultate excelente de spalare si permite o utilizare cat se poate de usoara, indiferent de cunostintele utilizatorului in domeniu.

Ceea ce este cu adevarat important este faptul ca al 6-lea simt garanteaza economii semnificative si eficienta in ceea ce priveste spalarea. Astfel, face parte din clasa A de spalare, indiferent care sunt materialele pe care le vrei curate.

Al 6-lea simt reprezinta o tehnologie gandita in asa fel incat sa se adapteze. Astfel, vei descoperi ca Whirlpool AWO/C62200 poate sa simta si sa detecteze cu usurinta dimensiunea incarcaturii, se poate adapta, in asa fel incat sa foloseasca exact atata apa si detergent cat are nevoie si isi poate controla timpul si energia pe care le foloseste pentru a spala.

Pe langa tehnologia al 6-lea simt, masina de spalat de la Whirlpool vine echipata si cu tehnologia Clean +. Aceasta inseamna un ciclu special multifazic, care atunci cand este folosit in combinatie cu un aditiv special reuseste sa indeparteze cu usurinta orice pata. Practic, poate sa optimizeze performanta agentilor activi si sa imbunatateasca orice spalare.

Performanta de spalare este maxima datorita Clean +, chiar si la temparaturi foarte mici. In felul acesta poti indeparta toate petele cu usurinta si in acelasi timp sa economisesti pana la 40 % energie.

Alte detalii

Whirlpool AWO/C62200 este echipata si cu alte elemente de cea mai buna calitate, care completeaza dotarile si o fac sa fie o masina de spalat cu adevarat eficienta. Vei descoperi un afisaj LCD, care ofera informatii despre foarte multe lucruri pe care le face masina in timpul spalarii.

Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna haine stoarse extrem de bine.

Eficienta este un cuvant de ordine atunci cand vorbim despre Whirlpool AWO/C62200. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A++, folosind foarte putin curent electric, ( doar 0.78 kh) din clasa de eficienta la spalare A, asigurand eficienta in indepartarea petelor si din clasa de eficienta la centrifugare B.

Pe langa tehnologiile moderne, mai dispune si de numeroase programe, destinate diverselor tipuri de tesaturi. Astfel, exista un program de spalare rapida, pentru cei care vor haine spalate in cel mai scurt timp. Acesta dureaza doar 30 de minute si este cat se poate de eficient. De asemenea, exista un program de prespalare, un program pentru bumbac, unul pentru lana si programe care fac hainele foarte usor de calcat. Se poate opta si pentru un program care sa consume putina energie, dar si pentru unul cu clatire intensiva.

In ceea ce priveste siguranta, masina este construita in asa fel incat sa fie cat se poate de sigura pentru cei mici si dispune si de un sistem de detectare spuma, in asa fel incat atunci cand apare spuma, sa ia atitudine.

Whirlpool AWO/C62200 este, asadar, o masina de spalat eficienta, care uimeste prin modul in care isi face treaba, dar si prin pretul cat se poate de corect.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AWO/C62200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *