Whirlpool AWO/C61000

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000

Cand esti in cautarea unei masini de spalat, Whirlpool este prima companie producatoare care iti vine in minte. Motivele sunt pe cat de simple, pe atat de bune. Whirlpool este unul dintre cei mai vechi producatori de masini de spalat si reuseste sa ofere eficienta si seriozitate in tot ceea ce face. Acest lucru este demonstrat cu fiecare obiect care iese pe linia de productie si cu fiecare nou model de masina de spalat.

Pe langa performante la spalare si tehnologii moderne, Whirlpool reuseste sa ofere si preturi decente, in asa fel incat sa se poata adresa unor clase foarte variate de oameni.

Din categoria masinilor de spalat decente, dar totusi extrem de eficiente, face parte si aceasta Whirlpool AWO/C61000, o masina de spalat care iese in evidenta prin eleganta, prin dotari si prin eficienta la spalare.

Comanda Whirlpool AWO/C61000 la un pret foarte bun

Cum arata Whirlpool AWO/C61000?

Aspectul pe care il prezinta aceasta masina de spalat este unul simplu si elegant. Daca o analizezi cu atentie, vei descoperi si mici tendinte futuriste, cum ar fi ecranul LCD unde sunt afisate diverse informatii sau formele rotunjite ale cuvei sau ale dozatorului de detergent.

Cu toate astea, Whirlpool AWO/C61000 este o masina de spalat simpla, alba, care isi dedica intreaga atentie asupra eficientei. Are o culoare neutra pentru a putea fi folosita in orice parte a casei si are dimensiuni normale. Astfel, daca iti inlocuiesti vechea masina de spalat, o poti pune cu usurinta in locul ei, fara sa fie nevoie de spatiu mai mare.

Ce tehnologii prezinta Whirlpool AWO/C61000?

Tehnologiile de ultima generatie sunt cele care recomanda cu adevarat aceasta masina de spalat. Evident, tehnologia vedeta este al 6-lea simt, o tehnologie proprie Whirlpool, care a reusit de-a lungul timpului sa uimeasca prin eficienta. Datorita acesteia, rezultatele la spalare sunt extrem de bune, usurinta de folosire este mare iar economiile vin din toate partile.

Al 6-lea simt este tehnologia care protejeaza materialul si in acelasi timp face economie. Este realizata in asa fel incat sa detecteze dimensiunile exacte pe care le are incarcatura, sa adapteze cantitatea de apa la marimea acesteia si sa spele intr-un timp scurt, cu energie putina.

O alta tehnologie inovatoare este Clean +, un ciclu deosebit care adauga un aditiv special impotriva petelor, facand spalarea sa fie mult mai eficienta. Spalarea cu Clean + se face la temperaturi scazute, de 60 si 40 de grade Celsius, asadar tesatura va fi pastrata la o calitate maxima, iar energia consumata va prezenta o economie de pana la 40 %.

Alte specificatii ale lui Whirlpool AWO/C61000

Whirlpool AWO/C61000 este o masina de spalat clasica, cu incarcatura frontala. Astel, vei pune la spalat cu cea mai mare usurinta. Vei putea spala o cantitate mare de haine, deoarece capacitatea de incarcare pe care o prezinta aceasta masina de spalat este de 6 kg.

In ciuda capacitatii mari de incarcare, eficienta la spalare este foarte buna, iar consumul de energie este mic. Acest lucru este demonstrat de apartenenta masinii la clasa de eficienta energetica A++.

Nici celelalte clase de eficienta nu sunt mai prejos, clasele de eficienta la spalare si la centrifugare fiind A si C.

Whirlpool AWO/C61000 este dotata cu o multime de programe, in asa fel incat sa poti spala perfect orice tip de haina. Sunt nu mai putin de 14 programe, printre care isi face locul si un program rapid, de doar 30 de minute, un program de prespalare si programe speciale pentru bumbac, lana, haine sintetice sau haine delicate. Daca iti doresti economie, ai la dispozitie si un program pentru consum redus de energie.

Whirlpool AWO/C61000 este o masina de spalat care nu face un zgomot foarte mare, ceea ce confera un confort fonic, chiar si in momentele de centrifugare si reuseste sa fie cat se poate de sigura. Dispune de un sistem de detectare a spumei si de un sistem de protectie impotriva inundatiilor. Astfel, vei  avea garantia ca totul este in regula, chiar si atunci cand trebuie sa pleci de acasa si sa lasi masina de spalat sa functioneze singura.

Cu un pret corect, o multime de functii moderne si eficienta maxima la spalare, Whirlpool AWO/C61000 este o masina de spalat pe care trebuie sa o iei in considerare atunci cand te decizi ca este cazul sa faci o astfel de achizitie.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AWO/C61000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *