Whirlpool AWO/C 81400

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400

Cand spui Whirlpool, te gandesti la cel mai mare producator de masini de spalat, la nivel mondial. Este un lucru cat se poate de real, iar acest lucru se vede cu fiecare masina de spalat pe care o scoate pe portile fabricii. Masinile sunt bine construite, arata bine si sunt extrem de eficiente. In plus, sunt construite in asa fel incat sa aiba un pret cat mai buna si sa aiba o durata de viata cat mai mare.

In aceasta categorie de masini de spalat se numara si Whirlpool AWO/C 81400, o masina care pare sa aiba tot ceea ce ai putea sa ai nevoie: aspect placut, dotari excelente si garantia ca eficienta pe care o ofera este una maxima.

Aspectul lui Whirlpool AWO/C 81400

Cei care au construit Whirlpool AWO/C 81400 au facut-o cu foarte bun gust, in asa fel incat aceasta sa se poata potrivi de minune in orice bucatarie sau baie. Astfel, vei descoperi o masina de spalat ergonomica, cu dimensiuni normale, de 85 de cm in inaltime, aproape 60 in latime si 55 in adancime si cu o culoare alba, neutra.

Albul este completat de mici insertii de negru si gri, care vin de la butoane, de la ecranul LCD si de la cuva. Toate acestea sunt imbinate intr-un ansamblu care poate fi pozitionat cu usurinta oriunde si care beneficiaza de finisaje perfecte.

Comanda Whirlpool AWO/C 81400 la un pret foarte bun

Care sunt tehnologiile ce il scot in evidenta Whirlpool AWO/C 81400?

In primul rand, vei descoperi o masina de spalat cat se poate de performanta. Aceasta este performanta inclusiv la temperaturi joase. Spala cu usurinta la 40 si 60 de grade Celsius si reuseste sa duca la economii de pana la 40 % la energia consumata. Practic, datorita acestui consum, Whirlpool AWO/C 81400 face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica: A+++.

O alta tehnologie moderna, care va incanta utilizatorul, este tehnologia al 6-lea simt. Spre deosebire de alte masini de spalat de la Whirlpool, al 6-lea simt instalat pe Whirlpool AWO/C 81400 este destinat atat eficientei economice cat si calitatii. Astfel, vei descoperi o tehnologie care poate sa optimizeze perfect spalarea pentru a pastra culorile la o calitate excelenta.

Fiecare program utilizat de aceasta masina de spalat protejeaza culorile, in functie de ceea ce setezi. Poti opta pentru protectia culorilor inchise, pentru protectia culorilor deschise sau pentru un program mixt.

Al 6-lea simt este mult mai complexa de atat insa. Poate sa descopere greutatea incarcaturii si poate sa seteze timpul de spalare si modul in care se face aceasta, in asa fel incat sa fie cat mai economica, dar in acelasi timp sa ofere curatenie maxima.

Un alt lucru prin care Whirlpool AWO/C 81400 iese in evidenta este faptul ca dispune de programe de spalare foarte scurte. Vei putea sa speli hainele putin murdare in doar 15 minute datorita unui program special in acest sens si te vei putea bucura de rapiditate si economoe. Spalarea in 15 minute se face la rece, la 20 sau 30 de grade.

Ce alte specificatii mai prezinta Whirlpool AWO/C 81400?

Whirlpool AWO/C 81400 este o masina de spalat cu incarcare frontala si dispune de o capacitate de incarcare mare, de 8 kg. Eficienta sa este data si de viteza de centrifugare, de 1400 de rotatii pe minut, dar si de numarul de programe, care prezinta atat programe pentru culori si pentru copii, cat si programe pentru economie de detergent si pentru diverse tipuri de tesaturi.

Vei descoperi programe speciale pentru bumbac, pentru lana sau pentru haine delicate si programe excelente pentru spalarea manuala sau pantru clatirea intensiva.

Masina celor de la Whirlpool este o masina de spalat putin zgomotoasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 59 de decibeli si un nivel de zgomot la centrifugare de 77 de decibeli.

De asemenea, este cat se poate de sigura, dispunand de un sistem de siguranta impotriva copiilor, dar si de recomandari de dozare a detergentului, in asa fel incat sa poti sa obtii o spalare cat mai buna.

Cu dimensiuni perfecte, cu un aspect deosebit si cu tehnologii moderne care garanteaza eficienta, Whirlpool AWO/C 81400 este o masina de spalat pe care si-o doreste orice utilizator in casa, mai ales in conditiile in care are un pret cat se poate de justificat.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AWO/C 81400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *