Whirlpool ARC2353WH

img291275_23042013173414_0_350x350c_mji8

Uitandu-ma peste ofertele disponibile in momentul de fata la aparate frigorifice, am dat peste un frigider destul de interesant, aflat la reducere. Este vorba despre Whirlpool ARC2353WH, un aparat ce poate fi cumparat la un pret foarte bun si care se caracterizeaza prin calitatea specifica produselor dezvoltate de compania Whirlpool. In articolul de astazi, vom incerca sa alcatuim o descriere cat mai completa a caracteristicilor acestui frigider, astfel incat sa puteti lua o decizie cat mai informata in privinta achizitiei acestui aparat frigorific. Haideti sa luam pe rand detaliile determinante pentru performantele acestui aparat si sa vedem modul in care se prezinta Whirlpool ARC2353WH.

Eficienta energetica

Discutam un pic despre eficienta si consumul energetic al frigiderului Whirlpool ARC2353WH. Este important sa va faceti o idee clara despre acest capitol, tinand cont ca este deosebit de necesar sa cunoasteti detalii despre consumul unui aparat electrocasnic, mai ales in cazul unui aparat mare, asa cum este frigiderul. Vom incepe prin prezentarea unui aspect principal si anume optimizarea consumului de energie electrica. Aceasta optimizare este demonstrata prin incadrarea frigiderului Whirlpool ARC2353WH in clasa de eficienta energetica A+. Bineinteles, in cazul in care cunoasteti treptele pentru clasele de eficienta energetica, stiti ca s-ar fi putut si mai bine decat A+, insa, trebuie sa aveti in vedere si faptul ca vorbim despre un aparat electrocasnic destul de ieftin, fata de care nu se pot emite pretentii exagerate.

Un alt detaliu pe care sunt convins ca doriti sa-l stiti, se refera la valoarea anuala a consumului, estimata la 212 kWh/an. Evident, aceasta valoare se refera la folosirea frigiderului in conditii optime, in sensul respectarii unor reguli de baza, pe care toata lumea le stie, cum ar fi sa nu introduceti mancare calda in frigider, sa nu lasati prea mult usa deschisa etc. De asemenea, in vederea asigurarii unui consum optim de energie electrica pentru Whirlpool ARC2353WH, este recomandat sa tineti cont de faptul ca acest aparat face parte din clasa climatica N, ceea ce inseamna ca performantele maxime pot fi atinse daca ii este asigurata frigiderului o temperatura ambientala intre 16 si 32 grade.

Cumpara frigiderul Whirlpool ARC2353WH la un pret foarte bun

Capacitate si compartimentare

Continuam prezentarea frigiderului Whirlpool ARC2353WH prin a face o scurta descriere a capacitatii acestuia de stocare a alimentelor. In primul rand, trebuie sa stiti ca acest model nu are o capacitate exagerat de mare, fiind indicat pentru familiile mai putin numeroase, ce vor sa evite cheltuirea inutila de bani pe un aparat frigorific de mari dimensiuni, pe care nu l-ar folosi la capacitate maxima. Astfel, vorbim despre un volum net total de 212 litri, dintre care 171 litri sunt alocati racitorului, in timp ce restul de 41 litri reprezinta capacitatea de stocare a congelatorului. Chiar daca congelatorul nu este extrem de mare, acesta dispune de doua compartimente separate printr-un raft detasabil, astfel incat sa va puteti sorta alimentele dupa cum doriti. Pe partea de racitor avem la dispozitie patru rafturi de sticla, la care se adauga un compartiment mare, dispus la partea inferioara, a carui scop este pastrarea de legume si fructe. Usa lui Whirlpool ARC2353WH va intampina cu patru suporturi, dintre care unul ce permite pastrarea de sticle, gratie distantei verticale suficient de mari pe care o are fata de suportul de deasupra lui.

Alte detalii

Whirlpool ARC2353WH este destul de silentios, atingand nu nivel al zgomotului de 40 dB. Capacitatea sa de congelare nu este foarte mare, fiind vorba despre 2.5 kilograme pe ora iar autonomia in lipsa curentului electric este de 10 ore. Inaltimea frigiderului Whirlpool ARC2353WH este de 143 centimetri, latimea este de 55 centimetri iar adancimea masoara 58 centimetri.

Vezi aici un pret foarte bun pentru frigiderul Whirlpool ARC2353WH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *