Whirlpool AKM 528 JA

Whirlpool AKM 528 JA

Facilitatile pe care le ofera o plita incorporabila pe gaz nu difera cu mult fata de un aragaz obisnuit, plusurile considerabile pe care il au il reprezinta siguranta gatitului pe gaz, dimensiuni mult mai mici, precum si faptul ca sunt dotate cu sisteme de siguranta moderne pentru plite. Pana la urma, confortul minim intr-o locuinta se rezuma tot la produsele electrocasnice pe care le utilizam zi de zi, asa ca ne dorim sa avem unele de calitate si cu o durata indelungata de viata.

Astazi ne vom indrepta putin atentia catre o plita incorporabila cu un raport calitate/pret foarte bun si anume Whirlpool AKM 528 JA. Cu o latime de 59cm, o adancime de 52cm, o inaltime de 4cm si o greutate de 7.5 kg va fi relativ usor nu numai de transportat ci si de montat. Cele patru arzatoare cu care este dotata sunt dispuse in mod simetric pe doua randuri respectiv doua coloane: in partea din stanga fata si stanga spate vom gasi pozitionate doua arzatoare normale sau semi-rapide ce au o putere de 1.65kW si pe acestea pot fi folosite vase cu diametre cuprinse intre 16 si 22cm, in partea din dreapta spate avem un arzator normal sau rapid cu o putere de 3kW ce accepta vase ce au diametrele intre 24 si 26cm si in cele din urma, in partea din dreapta fata vom gasi un arzator mic sau auxiliar cu o putere de 1kW, acesta accepta vase cu diametre ce nu trebuie sa depaseasca 14cm. Ideea este ca dumneavoastra trebuie sa utilizati vase si recipiente cu diametrul adecvat pentru fiecare arzator in parte, de asta am si tinut sa mentionez aceste specificatii. In plus, nu uitati, acestea trebuie sa aiba neaparat fundul plat, altfel energia termica se pierde si plita nu isi va mai face treaba cum trebuie.

Cumpara Whirlpool AKM 528 JA la un pret foarte bun

Panoul de comanda al plitei incorporabile Whirlpool AKM 528 JA il vom gasi pozitionat in partea din fata a acesteia si este format din patru butoane de control rezistente ce au rolul de a controla cele patru zone de gatit. Aprinderea electrica nu lipseste nici ea din configuratia plitei noastre, nici folosirea acestei facilitati nu este rocket science, doar apasati si rotiti butonul destinat arzatorului pe care vreti sa il porniti. De asemenea, dupa ce arzatorul s-a aprins, incercati sa-l mai tineti cateva secunde apasat pentru a-i permite dispozitivului sa functioneze corect, altfel, exista posibilitatea ca acesta sa se stinga. In plus, dispozitivul de siguranta electromagnetic cu care este dotat fiecare arzator in parte ii va permite sa intrerupa alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge in mod accidental.

Curatarea suprafetei plitei Whirlpool AKM 528 JA trebuie facuta in mod normal cu un amestec de apa calda si un detergent neutru, piesele detasabile cum ar fi gratarul, calotele arzatoarelor si arzatoarele propriu-zise pot fi scoase si curatate cu un detergent ne-abraziv.

Designul rustic al lui Whirlpool AKM 528 JA il va face sa iasa in evidenta foarte usor indiferent de locul pe care dumneavoastra i-l veti aloca in bucatarie. Pret mic, calitate peste medie si design interesant cam asta ar fi pe scurt descrierea plitei de care am vorbit astazi.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AKM 528 JA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *