Whirlpool AKM 260 IX

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

In cazul in care sunteti in cautarea unei variante situate intre un aragaz care ocupa mult spatiu si o plita moderna, o plita pe gaz poate fi solutia problemelor dumneavoastra. Evident, facilitatie pe care le ofera o plita de genul acesta nu sunt cu mult mai multe decat un aragaz normal, insa acestea vor oferi un plus de siguranta in timpul procesului de gatit, dimensiunile sunt reduse, iar faptul ca sunt dotate cu sisteme de protectie mai sigure, vor face ca gatitul sa nu mai fie chiar o corvoada.

Un exemplu de o plita ce se afla la un pret foarte bun din punctul meu de vedere este Whirlpool AKM 260 IX. Astfel ca, daca detineti un buget de aproximativ 400 Ron, veti putea fi posesorul unui produs cu un raport calitate/pret mai mult decat bun.

Generalitati

Alimentarea plitei incorporabile Whirlpool AKM 260 IX se face pe baza de gaz. Dupa cum spuneam si mai devreme, una din plusurile considerabile ce le detine un asemenea produs sunt dimensiunile reduse. In cazul nostru, acestea sunt urmatoarele: 58cm latime, 50cm adancime si 4.1cm inaltime. La asemenea dimensiuni sper ca nu va asteptati sa aibe o greutate prea mare, plita avand numai 7.31kg, fiind foarte usor de manipulat in momentul montarii si transportului.

Cumpara Whirlpool AKM 260 IX la un pret foarte bun

Whirlpool AKM 260 IX este dotata cu un numar de patru arzatoare de dimensiuni diferite. Asa ca, nu va faceti griji, daca in general gatiti mult si des, acest aspect nu va fi o problema, pentru ca cele 4 arzatoare va vor oferi libertatea de a gati pentru intreaga familie. Acestea sunt pozitionate in felul urmator: unul rapid sau mare cu o putere de 3kW ce este situat in stanga fata (diametrul maxim al oalelor si cratitelor ce pot fi folosite pe acesta este de 26cm), doua normale sau semi-rapide (puterea acestora este de 1.65kW) ce au fost dispuse in spate in stanga respectiv partea dreapta a plitei ( diametrul maxima al vaselor ce pot fi folosite pe acestea este de 22cm) si unul mic sau auxiliar cu o putere de 1kW ce se afla in partea dreapta din fata (in cazul acesta, diametrul maxim al vaselor ce pot fi utilizate este de 14cm).

Aprinderea celor patru arzatoare se face in mod electric. Cu ocazia aceasta am mai descoperit un avantaj, pentru ca nu cred ca exista cineva care nu s-a enervat teribil macar o data cu chibritele care se sting sau cu o bricheta incapatanata care pur si simplu nu vrea sa se aprinda desi abia o cumparasem. Mai mult, plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX este dotata cu un dispozitiv de siguranta, acesta este de tip electromagnetic si il vom gasi echipat pe fiecare arzator in parte.

Panoul de control este pozitionat in partea dreapta a plitei si contine un numar de 4 butoane mari si usor de folosit. Dupa parerea mea, nu numai ca arata mai bine ca design, dar si este mai sigur in cazul in care aveti copii mici, le va fi mult mai greu sa ajunga undeva deasupra plitei decat daca butoanele ar fi fost pozitionate pe lateralul plitei.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AKM 260 IX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *