Whirlpool AKM 226 IX

Whirlpool AKM 226 IX

Pentru a amenaja o bucatarie este nevoie de regula de timp, efort si binenteles bani, in special daca tineti ca aspectul final sa fie unul de milioane. Uneori este o adevarata corvoada sa gasim electrocasnicele perfecte care sa se potriveasca cu restul mobilierului si cu faianta, insa daca ati reusit sa treceti peste acest impediment ar fi absolut senzational daca ati reusi sa economisiti si ceva spatiu, nu-i asa? In cazul acesta incorporabilele reprezinta raspunsul tuturor problemelor dumneavoastra. Asa ca astazi m-am decis sa discutam despre plite incorporabile, mai exact una care mi-a atras atentia in mod deosebit si anume Whirlpool AKM 226 IX.

Caracateristici

Alimentarea plitei incorporabila Whirlpool AKM 226 IX se face pe baza de gaz, iar dimensiunile acesteia sunt: 58cm latime, 50cm adancime si 4.1cm inaltime. Greutatea acesteia este de doar 8kg asa ca o sa va fie foarte usor nu numai sa o transportati ci si sa o montati.

Cele patru arzatoare cu care vine echipata plita noastra vor putea fi actionate prin intermediul aprinderii electrice, aprindere ce este, cel putin pentru mine, un criteriu de baza in alegerea unei plite sau a unui aragaz. Arzatoarele plitei Whirlpool AKM 226 IX sunt dispuse pe 2 randuri a cate 2 coloane, fiind de marimi diferite pentru a putea satisface orice nevoie a potentialilor clienti: unul mare ce este situat in partea din dreapta fata ce are o putere de 3kW, doua medii sau semirapide ce sunt pozitionate in partea din spate in stanga respectiv dreapta cu o putere de 1.65kW si unul mic sau auxiliar ce il vom gasi localizat in partea din fata in dreapta, acesta are o putere de doar 1kW. Dispozitivul de siguranta pentru arzatoare este de tip supapa electromagnetica. Pentru a va face o idee de poztionarea celor 4 arzatoare am sa introduc o schema.

Whirlpool AKM 226 IX1- gratarele detasabile

2, 3- arzatoarele semirapide

4- arzatorul mare sau rapid

5- arzatorul mic sau auxiliar.

Panoul de comanda al plitei  Whirlpool AKM 226 IX este format din 5 butoane mari si usor de utilizat, acestea le putem gasi pe partea laterala a produsului. Primele patru butoane (6, 7, 8, 9) au rolul de a controla cele patru arzatoare, iar cel de-al cincilea (10) este destinat aprinderii electrice.

Curatarea pieselor plitei cum ar fi calotele plitelor, gratarele si arzatoarele se face manual cu apa calduta si un detergent non-abraziv. Aveti grija sa nu ramana resturi de mancare in niciun orificiu al arzatoarelor, acest lucru poate duce cu timpul la defectarea acestora. Avand in vedere ca noi vorbim de un model care are un dispozitiv de aprindere electrica, trebuie sa acordam o atentie sporita atunci cand curatam capetele fisei dispozitivului, acesta trebuind maxim doar sters cu o carpa moale si umeda.

In concluzie, plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX este un produs fiabil, de calitate  si cu un pret mic, are cam toate atuurile unui electrocasnic de acest pentru a fi un aliat de nadejde in bucatarie. Ca design? Eu zic ca arata chiar bine, finisajul de culoarea inoxului chiar ii da o nota de eleganta.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Whirlpool AKM 226 IX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *