Whirlpool AFB601AP

Congelator Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+, Alb

Nu mai este mult si va incepe goana pentru aprovizionarea cu fructe si legume pentru iarna urmatoare, respectiv impachetarea, prepararea si congelarea acestora. Daca anul trecut ati avut dificultati in a face loc pentru pastrarea alimentelor dumneavoastra(legume, fructe, carne etc.), poate ar fi cazul sa va orientati catre achizitia unui congelator dedicat, care o sa va scape rapid de grija spatiului  de depozitare al alimentelor insuficient, cu care ne confruntam cu totii. Recomandarea mea de astazi pentru un asemenea aparat electrocasnic este Whirlpool AFB601AP, un model de congelator aflat in topul vanzarilor in momentul de fata, gratie unui raport calitate/pret mai mult decat decent.

Capacitatea nu este exagerat de mare, Whirlpool AFB601AP oferindu-va un volum net de 88 litri, ceea ce inseamna ca si dimensiunile exterioare vor fi pe masura, facandu-l astfel potrivit pentru cei ce se confrunta cu probleme cu spatiul. Ca sa stim exact despre ce vorbim, trebuie notat ca dimensiunile sunt urmatoarele: inaltime de 850mm, latime de 540mm si adancime de 580mm. Ideal ar fi ca inainte sa cumparati acest produs, sa tineti cont de acest dimensiuni si sa masurati daca aveti loc pentru a-l pozitiona. Totodata, tineti cont atunci cand il pozitionati de faptul ca, fiind incadrat in clasa climatica SN-ST, functioneaza optim in locuri cu temperatura cuprinsa intre 10 si 38 grade Celsius.

[DKB url=”http://profitshare.emag.ro/click.php?ad_client=9fef094c44ca256e6a3af4a15c00fff7&add_id=281038&redirect=congelator-whirlpool-88-l-4-sertare-clasa-a-alb-afb601ap%2Fpd%2FEGFWTBBBM%2F” text=”Vezi pretul aici!” title=”” type=”” style=”” color=”red” height=”40″ width=”800″ opennewwindow=”no” nofollow=”yes”]

Probabil multi dintre voi va faceti probleme in privinta consumului suplimentar de energie electrica pe care achizitia si folosirea unui nou aparat l-ar putea genera. Vreau sa va spun ca acesta nu trebuie sa fie un factor determinant in alegerea voastra, caci Whirlpool AFB601AP este incadrat, conform directivei europene 2010/30/EC, in clasa de eficienta energetica A+. Pentru valori exacte, trebuie sa stiti ca valoarea consumului anual se situeaza la valoarea de 175 kWh/an. Alte caracteristici ce definesc acest aparat ar fi masa de 37 kilograme si nivelul de zgomot de 39 dB.

Un alt aspect pozitiv pe care il prezinta congelatorul Whirlpool AFB601AP este capacitatea mare de congelare, de 8 kilograme/24h. Compartimentarea este realizata pe patru sertare, astfel incat sa va puteti organiza alimentele intr-un mod cat mai eficient. Din pacate, nu dispune de tehnologia No Frost. Ultima caracteristica pe care vreau sa o mentionez in privinta acestui congelator este capacitatea de a pastra temperatura din interior pana la 18 ore, in cazul penelor de curent.

Vezi aici cel mai bun pret disponibil in acest moment pentru Whirlpool AFB601AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *