Sony 42W650

img291961_29052013171826_0_350x350c_lmj0

Sony 42W650 este televizor nou aparut pe piata romaneasca si deja incepe sa fie dorit de pasionatii de tehnologie, caci se prezinta sub un raport calitate/pret foarte bun. In general, cei de la Sony nu dezamagesc cu produsele electronice pe care le lanseaza, intotdeauna acordand o foarte mare grija calitatii acestora, motiv pentru care foarte multa lume prefera aceasta companie, in detrimentul altora. Partea buna la acest televizor este ca momentan este la reducere, asa ca il puteti lua la un pret foarte bun, daca va grabiti. Trebuie sa mai spunem ca Sony 42W650 este un Smart TV si are o diagonala foarte mare, de 107 centimetri.

Probabil va ganditi daca aveti nevoie cu adevarat de un televizor de tip Smart, asa cum este noul model Sony 42W650. E drept, nu o sa patiti nimic daca nu va luati un televizor cu astfel de functionalitati, insa, daca aveti banii necesari pentru a va cumpara asa ceva, de ce sa nu va faceti un cadou, dumneavoastra si familiei si sa experimentati noi posibilitati de divertisment, pe care un televizor clasic nu vi le poate oferi.

Sony 42W650 si Internetul

Multe oportunitati de petrecere a timpului liber va sunt puse la dispozitie pe televizorul Sony 42W650, tot ce trebuie sa faceti este sa asigurati conexiunea la Internet. Pentru ca totul este variat la un Smart TV, din punct de vedere al posibilitatilor oferite, nici conectarea la Internet nu face nota discordanta de la aceasta regula, fiind implementate doua moduri prin care puteti realiza aceasta legatura. Prima este si cea considerata clasica, fiindu-va necesar un simplu cablu de Internet pe care sa il conectati la portul RJ45 al televizorului. Vesti bune pentru cei ce nu sunt mari fani ai cablurilor insirate prin casa. Wirelessul este integrat, deci pentru a doua varianta de conectare nu aveti nevoie de un adaptor compatibil, ci doar de un router conectat la Internet, router pe care majoritatea dintre voi probabil ca il au deja in casa.

Esti interesat de Sony 42W650? Vezi aici pretul zilei!

Divertisment

Ce obtineti daca l-ati legat pe Sony 42W650 la Internet? Obtineti accesul la foarte multe tipuri de activitati, pe care le puteti intreprinde in momentele in care va plictisiti, vreti sa va relaxati sau pur si simplu nu aveti ce sa vedeti la televizor. Cele mai tari retele sociale sunt aproape de dumneavoastra si pe televizorul Sony 42W650, caci puteti rula aplicatiile specifice pentru Facebook si Twitter, sau puteti sa vedeti ce videoclipuri noi au mai fost incarcate pe Youtube. Bineinteles, la fel ca toate televizoarele moderne si 42W650 ofera suport pentru Skype, asa ca daca vreti sa comunicati cu prietenii sau familia prin intermediul aplicatiei destinate pentru acest serviciu, aveti nevoie de o camera web compatibila. De asemenea, browserul web integrat va sta la dispozitie pentru a naviga pe toate site-urile preferate si a vedea ce mai este nou pe acestea.

Tehnologia de screen mirroring isi gaseste si ea locul in configuratia lui Sony 42W650, oferindu-va un mod usor si comod de a partaja continut de pe telefonul dumneavoastra inteligent catre televizor. Astfel, spre exemplu, puteti sa vedeti fotografii stocate pe smartphone, direct pe ecranul mare al televizorului si daca rezolutia fotografiilor este buna, obtineti o experienta de-a dreptul unica.

Calitatea imaginii

Imagine Televizor Sony W650

Daca ne-am lamurit de unele dintre posibilitatile moderne pe care Sony 42W650 le ofera pentru petrecerea timpului liber, sa revenim si la lucrurile de baza pentru un televizor si anume, tehnologiile si performantele obtine pe partea de redare a imaginii. Primul factor ce trebuie precizat este ca Sony 42W650 este un televizor FullHD, ce pune la bataie un numar de tehnologii si moduri de optimizare a imaginii, astfel incat sa va puteti bucura de imagini cursive, clare, ale caror culori sunt cat mai apropiate de realitate. Haideti sa vedem cateva dintre acestea: X-Reality PRO, Advanced Contrast Enhancer, 24p Real Cinema, Live Colour, Deep Colour, Motionflow XR 200 Hz, CineMotion/Mod Film/Cinema Drive etc.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Sony 42W650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *