Samsung 50F5500

img278854_26022013145439_0_350x350c_ls1v

Televizorul Samsung 50F5500 este unul dintre acele aparate pe care oricine si le-ar dori si care ar ocupa un loc de cinste in living room-ul oricui. Motivele ce stau la baza acestei afirmatii sunt destul de clare. Pentru inceput, primul lucru care ne atrage la 50F5500 este diagonala extrem de mare, de 50 inch. Daca transformam si aproximam in centimetri, ne rezulta o valoare de 127cm, deci o diagonala cu mult peste medie. Spatiu suficient sa aveti pentru a amplasa acest televizor si a mentine o distanta rezonabila fata de el atunci cand urmariti ceva si totul este perfect. Daca ne-am uitat la exterior si am vazut diagonala imensa, sa ne uitam si in interior, loc in care gasim o multime de tehnologii despre care vom discuta in cadrul acestui articol, toate culminand cu faptul ca 50F5500 este un Smart TV de generatie noua. Ce poate sa faca mai bine, fata de modelele de anul trecut? Veti avea ocazia sa cititi in cele ce urmeaza.

Imagine

Televizor Smart LED Samsung 50F5500O descriere completa pentru un televizor asa de capabil este destul de greu de facut, insa, putem incepe prin a puncta unele dintre caracteristicile de baza, specifice pentru astfel de aparat. Asa cum v-ati dat seama, ma refer aici la caracteristicile ce alcatuiesc configuratia video, incluzand aici tehnologii speciale de procesare si redare, rezolutie etc. Sa nu ne mai lungim si sa vedem exact despre ce este vorba cu Smart TV-ul Samsung 50F5500. Prima caracteristica ce trebuie precizata este ca vorbim despre un televizor FullHD, lucru absolut necesar, tinand cont de diagonala mare. In continuare, Samsung 50F5500 se defineste si prin alte lucruri, cum ar fi urmatoarele tehnologii: Clear Motion Rate 100, Film Mode, HyperReal Engine, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus. CMR-ul poate fi considerat un fel de indicator pentru pozitia pe care un televizor Samsung o ocupa in noua gama F. Astfel, tinand cont ca versiunea implementata aici este cea de 100, putem sa-l consideram pe Samsung 50F5500 ca fiind un Smart TV entry-level. Bineinteles, ma refer aici la toata subseria F5500, indiferent de diagonala.

Esti interesat de televizorul Samsung 50F5500? Vezi ce pret are astazi!

Sonorizare

Continuam cu inca un capitol de baza in configuratia unui televizor si anume modul de asigurare a unei sonorizari de calitate. Asa cum ne-am obisnuit de-a lungul timpului, sud-coreenii de la Samsung acorda o foarte mare atentie in ceea ce priveste partea audio, indeplinind toate conditiile necesare pentru obtinerea unui sunet de inalta calitate. Samsung 50F5500 este in ton cu restul televizoarelor din gama sa, fiind dotat cu doua difuzoare Full Range, fiecare dintre acestea avand o putere de 10W. Ca si caracteristici speciale, avem dispunerea in modul Down Firing(propagare descendenta, cum ati putea sa mai intalniti aceasta caracteristica), alaturi de tehnologii precum DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse. Aceeasi configuratie de sunet o putem intalni si pe unul dintre modelele ceva mai mici din aceasta serie, adica Samsung 40F5500.

Conexiuni pe 50F5500

Samsung 50F5500 - imagine din spate

Fiind un Smart TV, primul lucru de care suntem interesati la televizorul Samsung 50F5500 este modul in care poate asigura conexiunea la Internet. Partea buna este ca ni se pune la dispozitie posibilitatea de a conecta wireless acest televizor, fara sa fie necesar un adaptor suplimentar cu interfata USB, caci 50F5500 dispune de placa integrata. Bineinteles, varianta clasica de conectare la net, prin cablu, este si ea disponibila, gratie portului RJ45. Dintre celelalte variante de conectare, putem aminti: iesire audio digitala, trei porturi HDMI, doua intrari USB, SCART, slot CI+, intrare component, iesire casti, intrare video composite etc.

Cumpara acest televizor
eMag Altex
Vezi pretul zilei Vezi pretul zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *