Akai LT-2404AB

res_29e0669cbeae1363ac74532409be1074_350x350c_t80e

Am mai discutat despre diverse televizoare produse de catre compania Akai, cum ar fi acest model, asa ca astazi vom merge mai departe si vom analiza un nou aparat al acestora, pentru a vedea ce ne ofera exact pentru pretul foarte mic cu care se comercializeaza. Pentru inceput, sa spunem cateva cuvinte si despre compania Akai, caci merita. Putini stiu de faptul ca Akai este una dintre cele mai vechi companii producatoare de aparatura electronica, luand fiinta in anul 1929 in Tokyo, Japonia. Chiar daca sunt cunoscuti mai mult pentru aparatele audio, Akai au si o cota destul de buna si din piata televizoarelor, cel putin in zona Europei, unde au reusit sa se impuna cu produsele de calitate si la preturi bune, pe care le comercializeaza. Astazi, vom vorbi despre unul dintre televizoare dezvoltate de acest brand si anume Akai LT-2404AB.

Imagine

E drept ca acest capitol nu are cum sa ne impresioneze prea mult, lucru ce este normal, dat fiind pretul foarte mic al televizorului Akai LT-2404AB. Totusi, chiar daca nu ne aspteam la foarte multe din partea televizorului LT-2404AB, ne bucura primul lucru ce iese in evidenta la acesta, adica capacitatea de a reda continut FullHD, la rezolutia de 1920×1080 pixeli. E un detaliu binevenit, de altfel, orice caracteristica mai avansata adaugata unui televizor ieftin este binevenita, atat timp cat aceasta poate asigura performante superioare pentru aparatul in discutie.

Cumpara televizorul Akai LT-2404AB la un pret foarte bun

Tehnologia de procesare a semnalului video, 3D Comb Filter, nu lipseste de pe televizorul Akai LT-2404AB, fiind de ajutor in cazul in care urmariti posturi analogice, 3D Comb Filter operand pentru a reduce defectele de imagine. Daca va place sa fiti la curent cu tot ce se intampla in televizorul dumneavoastra, trebuie sa completam detaliile despre configuratia de imagine cu inca o serie de aspecte, cum ar fi unghiurile de vizibilitate orizontala/verticala 160/150 grade – nu foarte bune, probleme intern in special daca doriti sa montati televizorul pe un suport de perete, luminozitate de 250 cd/mp si contrast dinamic de 50000:1. De asemenea, merita mentionat si timpul de raspuns de 3 milisecunde.

Interfata

Era evident ca nu puteam avea pretenii prea mari pe partea de conectivitate, de fapt, nici nu este nevoie de cine stie ce putere de conectare pentru Akai LT-2404AB, tinand cont de faptul ca este un televizor simplu. In fine, ca sa stiti exact la ce sa va asteptati, trebuie sa aveti in vedere ca in configuratia de conectivitate putem intalni o intrare USB, un port HDMI, iesire pentru casti, intrare PC, SCART.

Diverse detalii

Trebuie sa incepem aceasta rubrica prin a spune ca Akai LT-2404AB este construit cu o diagonala de 24 inch, ce poate fi aproximata la 61 centimetri. De asemenea, merita sa mai mentionam ca televizorul Akai LT-2404AB este cuprins in urmatoarele dimensiuni: 635 milimetri latime, 430 milimetri inaltime si 122 milimetri grosime. Greutatea este putin peste 5 kilograme, deci puteti conta pe mobilitatea acestui televizor, pe care il puteti plimba cu lejeritatea, in cazul in care nu v-ati hotarat care va fi pozitia sa exact in noua lui locuinta.

Vezi aici un pret foarte bun pentru televizorul Akai LT-2404AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *