Toshiba M50D-A-10Z

Laptop Toshiba M50D-A-10Z

Nu puteti vedea pe electroblog.eu prea multe articole despre laptopurile celor de la Toshiba, dar nu putem sa trecem peste modelul Toshiba M50D-A-10Z fara sa nu vorbim despre acesta. Practic, modelul de fata este unul dintre cele mai bine vandute in momentul de fata, lucru care este lesne de inteles, fiind vorba despre un laptop ce incorporeaza un set destul de bun de caracteristici tehnice, pentru un pret mai mult decat convenabil. Dat fiind aceste atuuri, Toshiba M50D-A-10Z ocupa un loc fruntas in topul vanzarilor si primeste constant aprecieri favorabile din partea celor care au optat pentru achizitionarea lui. Tineti cont si de faptul ca nu este foarte usor pentru un laptop sa ajunga in top, caci fiecare magazin online dispune de cateva zeci de modele asa ca vorbim despre o concurenta extrem de acerba. E drept, e mai usor pentru un laptop cu pret bun sa fie domina clasamentul vanzarilor decat pentru un laptop mai scump, dar si laptopuri ieftine sunt o multime pe piata. Trecand peste aceste detalii, sa revenim si sa discutam despre caracteristicile tehnice ale laptopului Toshiba M50D-A-10Z.

Design

Nu stiu in ce masura sunteti interesati de aspectul exterior al laptopului pe care urmeaza sa-l cumparati, dar vreau sa spun ca Toshiba M50D-A-10Z sta foarte bine din acest punct de vedere. Se prezinta cu un design elegant cu finisaje de calitate, eleganta fiind asigurata de utilizarea argintiului pentru caracasa device-ului de fata. Grosimea sporeste si ea aspectul elegant al lui Toshiba M50D-A-10Z, fiind vorba despre numai 21.3 milimetri. Celelalte dimensiuni sunt 377.5 mm latime, respectiv 249.5 mm lungime. Cu siguranta, o caracteristica mai importanta decat setul de dimensiuni este greutatea. In cazul lui Toshiba M50D-A-10Z, vorbim despre o greutate ce favorizeaza o portabilitate crescuta a aparatului, de doar 2.2 kilograme. Tastatura este si foarte reusita din punct de vedere al designului si este de retinut faptul ca vine si cu o zona numerica, astfel incat persoanele ale caror sarcini de serviciu includ lucrul intensiv cu numerele vor aprecia foarte mult modelul M50D-A-10Z.

Cumpara laptopul Toshiba M50D-A-10Z la un pret foarte bun

Procesor

Imi inchipui ca foarte multi dintre voi sunteti interesati sa vedeti cum se prezinta Toshiba M50D-A-10Z din punct de vedere al procesorului si, mai mult ca sigur, vreti sa stiti cat de performant este acesta. Ca sa o luam cu inceputul, trebuie spus ca vorbim despre un procesor AMD lansat undeva pe la mijlocului anului 2013 iar denumirea sa exacta este A6-5200. Este vorba despre un procesor quad-core utilizat cu precadere pe laptopurile mai ieftine, ce dispune de o frecventa de 2000 MHz si care integreaza o unitate de procesare grafica Radeon HD 8400. Functioneaza excelent in cadrul unor activitati curente de birou sau de relaxare, cum ar fi in timpul rularii aplicatiilor de tip Office, redarea de filme, browsing etc., dar isi va arata limitarile in cazul in care intentionati sa-l folositi pentru jocuri foarte noi. In incheiere, trebuie precizat si ca procesorul integrat in Toshiba M50D-A-10Z dispune de un cache de 2MB si are la baza tehnologia de fabricare 28nm.

Hard si RAM

Doua capitole la care laptopul Toshiba M50D-A-10Z se prezinta extrem de bine. Ma rog, pe partea de RAM se prezinta mai bine ca si posibilitati de extindere, decat in sensul memorie deja prezente pe laptop, fiind vorba despre 4GB DDR3 existenti, pe care ii puteti extinde pana la 16GB. Memoria RAM are o frecventa de 1333 MHz. Evident, daca optati sa extindeti aceasta memorie va puteti bucura de performante mult mai bune din partea lui Toshiba M50D-A-10Z, astfel incat nu ar fi o idee rea sa luati in considerare aceasta optiune, bineinteles dupa ce vedeti in prealabil cum functioneaza cu memoria deja inclusa.

Mergem mai departe catre hard-ul inclus pe laptopul Toshiba M50D-A-10Z si remarcam o capacitate de stocare de nu mai putin de 750 GB. Consider ca este suficient de mult pentru majoritatea dintre dumneavoastra, asa ca foarte putini vor fi aceia care vor fi nemultumiti de aceasta capacitate. Viteza de rotatie a hard-ului este de 5400 rpm.

Alte detalii

Cateva lucruri si despre partea de conectivitate merita sa fie mentionate. Iata despre ce este vorba la acest capitol la care Toshiba M50D-A-10Z se prezinta onorabil: trei porturi USB (dintre care doua 3.0 si unul 2.0), iesire pentru casti, cititor de carduri, intrare microfon, port HDMI, RJ-45 pentru cablu de retea. De asemenea, Toshiba M50D-A-10Z vine si cu o camera web integrata, ce dispune de 0.9 MP si are microfon incorporat. Cam atat ar fi de spus despre acest laptop, daca doriti sa-l cumparati va recomand sa optati pentru unul dintre magazinele online de profil, caci puteti obtine preturi mai bune.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Toshiba M50D-A-10Z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *