Tefal YG650126

img271758_22012013172851_0_350x350c_trn2

V-ati hotarat sa incepeti sa mancati sanatos sau aveti un bebe care trebuie sa aibe o alimentatie cat mai naturala posibil? Ei bine, rasfoind oferta Emag-ului, am dat peste aparatul de facut iaurt Tefal YG650126. Beneficiile iaurtului asupra organismului sunt nenumarate. Avand in vedere ca iaurtul se face din lapte, vom beneficia de toate elementele nutritive ale acestuia cum ar fi vitaminele B2 si B12, calciul, potasiu, magneziul si proteinele animale. Sistemul imunitar se va intari vizibil chiar si numai cu un pahar de iaurt pe zi si veti putea observa chiar si dumneavoastra avanatajele prin faptul ca de exemplu nu veti mai raci atat de usor, afectiunile digestive se vor diminua si inca multe altele. De fapt, chiar nu cred ca este nevoie sa conving pe nimeni cat de important este consumul de iaurt in viata de zi cu zi, asa ca, sa ne indreptam putin atentia catre acest aparat foarte interesant.

In interiorul lui Tefal YG650126 veti gasi doua vase + capace ce au o capacitate de stocare de pana la 1L fiecare, realizate dintr-un material foarte interesant ce poarta denumirea de tritan. Tritanul este o denumirea comerciala data copoliesterilor , este de fapt un material rigid fara bisfenol ( bisfenolul este un compus chimic ce este utilizat in fabricarea plasticului de uz alimentar care este nociv organismului ) ce are proprietati similare plasticului normal, diferenta o constand in faptul ca are o rezistenta chimica mare si are proprietatea de a-si mentine integritatea in medii in care alte materiale nu ar fi capabile sa faca acest lucru. Produsele realizate din tritan au aspectul sticlei, insa nu au greutatea specifica si au o viata mai lunga. Capacul masinariei este si el transparent, pentru ca dumneavoastra sa puteti supraveghea intregul proces de facere al iaurtului. De asemenea, spalarea vaselor se face foarte usor folosind un buretel neabraziv, iar in cazul in care detineti o masina de spalat vase, acestea pot fi introduse in ea fara nicio grija.

Display-ul este digital si foarte usor de inteles, timpul de preparare al iaurtului variaza intre 6 si 12 ore. Practic, aparatul de facut iaurt Tefal YG650126 este un dispozitiv care incalzeste cele doua vase  la temperatura de 43 de garde Celsius ( aceasta este temperatura propice fermentarii ). O data cu sfarsitul procesului de fermentare, aparatul se opreste singur fara sa aiba nevoie de nicio alta interactiune umana.

Vezi aici un pret foarte bun pentru Tefal YG650126

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *